Zdjęcie Liguori Makaron Tagliatelle 500g - Białystok

Liguori Makaron Tagliatelle 500g Białystok

Składniki: Semolina z pełnego ziarna z pszenicy durum*, woda. 100 g produktu zawiera: wartość energetyczna - 351 kcal / 1 488 kJ, Tłuszcz - 1,2 g, w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g, Węglowodany - 69 g, w tym: cukry - 3,1 g, błonnik - 8 g, białko - 14 g, sól - 0 g. Masa netto: 500 g …

Ostatnia znana cena: 9,43 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Opis

Składniki: Semolina z pełnego ziarna z pszenicy durum*, woda. 100 g produktu zawiera: wartość energetyczna - 351 kcal / 1 488 kJ, Tłuszcz - 1,2 g, w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g, Węglowodany - 69 g, w tym: cukry - 3,1 g, błonnik - 8 g, białko - 14 g, sól - 0 g. Masa netto: 500 g Właściwości i przeznaczenie: Pasta di Gragnano Tagliatelle a Nido le Speciali marki Liguori to produkt w jakości premium, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest pszenica durum z południowych Włoch i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari, co zapewnia produkt najwyższej jakości. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Tagliatelle a nido to świetny wybór jeśli chodzi o przygotowanie wykwintnych i eleganckich dań włoskich. Stosowanie: Jako dodatek do potraw, świetnie sprawdza się do wykwintnych i eleganckich dań włoskich. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość lub alergia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Producent: PASTIFICIO LIGUORI S.p.A. Via dei Pastai 50 80054 - Gragnano (NA)

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Liguori
Rodzaj
  • Tagliatelle