Liguori Makaron Igp Farfalle 500g Białystok

Składniki: Semolina z pszenicy durum, woda. 100 g produktu zawiera: wartość energetyczna - 351 kcal / 1488 kJ, Tłuszcz - 1,2 g, w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g, Węglowodany - 69 g, w tym: cukry - 3,1 g, błonnik - 3 g, białko - 14,5 g, sól - 0 g. Masa netto: 500 g Właściwości i …

od 7,48 Najbliżej: 5,9 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Składniki: Semolina z pszenicy durum, woda. 100 g produktu zawiera: wartość energetyczna - 351 kcal / 1488 kJ, Tłuszcz - 1,2 g, w tym: kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g, Węglowodany - 69 g, w tym: cukry - 3,1 g, błonnik - 3 g, białko - 14,5 g, sól - 0 g. Masa netto: 500 g Właściwości i przeznaczenie: Pasta di Gragnano Farfalle marki Liguori to produkt wysokiej jakości, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest pszenica durum z południowych Włoch i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Makaron posiada Certyfikat I.G.P., który jest chronionym oznaczeniem geograficznym nadawanym przez Wspólnotę Europejską. Klasyczny makaron Farfalle świetnie sprawdza się jako składnik zapiekanek i sałatek. Stosowanie: Jako dodatek do potraw, świetnie sprawdza się jako składnik zapiekanek i sałatek. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość lub alergia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Producent: PASTIFICIO LIGUORI S.p.A. Via dei Pastai 50 80054 - Gragnano (NA)

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Liguori