Olimp Labs Olimp I’M Pro Yummy Cookie 40G Płock

Olimp IM PRO Protein Bar 40g Yummy Cookie Baton wysokobiałkowy – 13 g białka, które przyczynia się do wzrostu i do utrzymania masy mięśniowej Niska zawartość cukrów i wysoka porcja błonnika pokarmowego Dodatek witaminy D, magnezu i cynku (chelat aminokwasowy Albion™) Pyszne smaki, warstwa z …

od 8,99 Najbliżej: 2,6 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Olimp IM PRO Protein Bar 40g Yummy Cookie Baton wysokobiałkowy – 13 g białka, które przyczynia się do wzrostu i do utrzymania masy mięśniowej Niska zawartość cukrów i wysoka porcja błonnika pokarmowego Dodatek witaminy D, magnezu i cynku (chelat aminokwasowy Albion™) Pyszne smaki, warstwa z chrupkami, polewa z mlecznej lub białej, prawdziwej czekolady Fit przekąska po treningu, w pracy, w podróży, na wycieczce Olimp I'M PRO Protein Bar - *Wysokobiałkowy baton (32% białka) o smaku ciasteczkowym, z warstwa o smaku ciasteczkowym (18%) i chrupkami (9%), w białej czekoladzie (31%). Zawiera substancje słodzącą. Z dodatkiem witaminy D, magnezu i cynku. Z niska zawartością cukrów. Z wysoka zawartością błonnika pokarmowego. Składniki: 35% mieszanka białkowa [koncentrat białek mleka MPC, chrupki sojowe (izolat białka sojowego), hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), hydrolizowany gluten pszenny], 31% biała czekolada z substancją słodzącą [substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], substancje utrzymujące wilgoć – glicerol, sorbitole; polidekstroza, olej roślinny (rzepakowy), tłuszcz kakaowy, mleko zagęszczone, emulgator – lecytyny (sojowe); aromat, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; sól, diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion™), cholekalcyferol – wit. D, tlenek magnezu. Informacja o wartości odżywczej na 100 g na porcję (1 baton - 40 g) Wartość energetyczna 1773 kJ/ 424 kcal 715 kJ/ 171 kcal Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20 g 9,8 8,1 g 3,9 g Węglowodany w tym cukry w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 32 g 3,8 g 27 g 13 g 1,5 g 11 g Błonnik 6,2 g 2,5 g Białko 32 g 13 g Sól 0,38 g 0,15 g Witamina D 1,875 μg (37,5%#) 0,75 μg (15%#) Magnez 140,6 mg (37,5%#) 56,25 mg (15%#) Cynk (Albion™) 3,75 mg (37,5%#) 1,5 mg (15%#) #RWS - referencyjne wartości spożycia. Smak: Coffee Delight Olimp I'M PRO Protein Bar - *Wysokobiałkowy baton (32% białka) o smaku kawowym, z warstwa o smaku kawowym (18%) i chrupkami (9%), w białej czekoladzie (31%). Zawiera substancję słodzącą. Z dodatkiem witaminy D, magnezu i cynku. Z niską zawartością cukrów. Z wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Składniki: 35% mieszanka białkowa [koncentrat białek mleka MPC, chrupki sojowe (izolat białka sojowego), hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), hydrolizowany gluten pszenny], 31% biała czekolada z substancją słodzącą [substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], substancje utrzymujące wilgoć – glicerol, sorbitole; polidekstroza, olej roślinny (rzepakowy), tłuszcz kakaowy, mleko zagęszczone, emulgator – lecytyny (sojowe); aromat, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; sól, diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion™), cholekalcyferol – wit. D, tlenek magnezu. Informacja o wartości odżywczej na 100 g na porcję (1 baton - 40 g) Wartość energetyczna 1773 kJ/ 424 kcal 713 kJ/ 171 kcal Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20 g 9,8 8,1 g 3,9 g Węglowodany w tym cukry w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 32 g 3,8 g 27 g 13 g 1,5 g 11 g Błonnik 6,2 g 2,5 g Białko 32 g 13 g Sól 0,38 g 0,15 g Witamina D 1,875 μg (37,5%#) 0,75 μg (15%#) Magnez 140,6 mg (37,5%#) 56,25 mg (15%#) Cynk (Albion™) 3,75 mg (37,5%#) 1,5 mg (15%#) #RWS - referencyjne wartości spożycia. Smak: Krem orzechowy I'M PRO PROTEIN BAR *Wysokobiałkowy baton (32% białka) o smaku kremu orzechowego, z warstwą o smaku arachidowym (18%) i chrupkami (9%), w mlecznej czekoladzie (29,5%), dekorowany czekoladą (1,5%). Zawiera substancję słodzącą. Z dodatkiem witaminy D, magnezu i cynku. Z niską zawartością cukrów. Z wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Składniki: 35% mieszanka białkowa [koncentrat białek mleka MPC, chrupki sojowe (izolat białka sojowego), hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), hydrolizowany gluten pszenny], 29,5% czekolada mleczna z substancją słodzącą [substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], substancje utrzymujące wilgoć – glicerol, sorbitole; polidekstroza, olej roślinny (rzepakowy), tłuszcz kakaowy, mleko zagęszczone, 1,5% czekolada z substancją słodzącą [miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], emulgator – lecytyny (sojowe); aromat [zawiera orzeszki ziemne (arachidowe)], regulator kwasowości – kwas cytrynowy; sól, diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion™), cholekalcyferol – wit. D, tlenek magnezu. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 35%, masa mleczna minimum 21%. Informacja o wartości odżywczej na 100 g na porcję (1 baton - 40 g) Wartość energetyczna 1751 kJ/ 419 kcal 705 kJ/ 169 kcal Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20 g 9,5 7,9 g 3,8 g Węglowodany w tym cukry w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 31 g 3,6 g 26 g 12 g 1,4 g 10 g Błonnik 6,9 g 2,8 g Białko 32 g 13 g Sól 0,38 g 0,15 g Witamina D 1,875 μg (37,5%#) 0,75 μg (15%#) Magnez 140,6 mg (37,5%#) 56,25 mg (15%#) Cynk (Albion™) 3,75 mg (37,5%#) 1,5 mg (15%#) #RWS - referencyjne wartości spożycia. Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z jaj, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), nasion sezamu, ryb.

Specyfikacja

Informacje podstawowe

Marka
  • Olimp Labs
Pojemność
  • 40 g
Smak
  • Ciastko
  • Masło Orzechowe