Dobre, bo polskie - Wołowina Płock

Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na wyjątkowe okazje, odkryjecie wiele sposobów wykonania tradycyjnych zrazów lub delikatnych potrawek z cielęciną. Dla amatorów podróży …

od 6 Najbliżej: 43 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Znakomite polskie mięso wołowe jest warte zainteresowania ze względu na walory smakowe i odżywcze. W naszej książce znajdziecie porady, jak przyrządzać pieczenie na wyjątkowe okazje, odkryjecie wiele sposobów wykonania tradycyjnych zrazów lub delikatnych potrawek z cielęciną. Dla amatorów podróży kulinarnych, mamy przepisy na wołowinę po burgundzku lub chili con carne.Seria cyklu: DOBRE BO POLSKIEISBN: 9788327445445Kod paskowy: 9788327445445Rok wydania: 2017Kod wydawcy: 31157Liczba stron: 128Oprawa: TwardaPKWiU: 58.11.1Format: 22.0x22.0cmGłębokość (mm): 14Waga: 0.57Języki: polskiGrupa towarowa: Książka

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • praca zbiorowa
Format
  • 21.5x21.5 cm
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa
  • Olesiejuk
Rok wydania
  • 2017
Język oryginału
  • Polski
Ilość stron
  • 128
Okładka
  • Twarda
ISBN
  • 9788327445445