Bioterm Termometr do pieczenia mięs 0-120 stopni 100600 Nowe Miasto nad Pilicą

4,47
15 opinii

TERMOMETR DO MIĘSA SZYNKOWAR WĘDZARNIA 100600 Renomowanej marki BROWIN Model 100600 Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go …

od 16,49 Najbliżej: 27 km

Liczba ofert: 11

Oferta sklepu

Opis

TERMOMETR DO MIĘSA SZYNKOWAR WĘDZARNIA 100600 Renomowanej marki BROWIN Model 100600 Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go przed zabrudzeniami i uszkodzeniem pozwoli Ci cieszyć się jego funkcjonalnością przez długi czas! Profesjonalny sprzęt w Twojej kuchni – termometr kulinarny to niezwykle proste i łatwe w użyciu narzędzie, przydatne podczas pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. ​Intuicyjna skala – termometr, oprócz zwykłej skali temperaturowej, posiada również graficzną podziałkę, wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Solidne wykonanie – termometr wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest odporny na wysokie temperatury i nadaje się do pieczenia, wędzenia i gotowania wielu potraw. ​ Ochrona przed uszkodzeniem – do termometru dołączona jest plastikowa osłonka, za pomocą której ochronisz szpikulec z sondą przed zabrudzeniem oraz uszkodzeniem. DANE TECHNICZNE: Zakres temperatur: od 0°C do 120°C Dokładność pomiaru: +/-2°C Średnica tarczy: 50 mm Długość szpikulca: 125 mm Średnica szpikulca: 4 mm PAMIĘTAJ! KUPUJESZ U OFICJALNEGO DYSTRYBUTORA! Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs, w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę. Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec – sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm, a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia oraz gotowania mięs i twórz potrawy, jak najlepsi! Wymiary szpikulca/sondy: Ø 0,4 cm długość 12,5 cm. Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go przed zabrudzeniami i uszkodzeniem pozwoli Ci cieszyć się jego funkcjonalnością przez długi czas! Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę. Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec - sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 1.3 cm, a 5 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Zapraszamy na pozostałe aukcje gdzie mogą Państwo kupić produkty w kategoriach w których się specjalizujemy a całość wyślemy razem: WINIARSTWO PIWOWARSTWO DESTYLATY WĘDLINIARSTWO SEROWARSTWO PIEKARNICTWO SZKŁO KUCHENNE I OZDOBNE STACJE POGODY AKCESORIA KUCHENNE OGRÓD BROWIN - bo domowe jest lepsze - BIOWIN

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Bioterm
Model
  • 100600
Rodzaj
  • Z sondą
Kolor
  • Czerwone

Opinie Bioterm Termometr do pieczenia mięs 0-120 stopni 100600 Nowe Miasto nad Pilicą

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,47 na podstawie 15 opinii
  • Zbigniew
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Termometry zdają egzamin w praktyce. Są estetyczne. A woreczki ułatwiają wyrób własnych wędlin.
  • Ewa
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Jestem zadowolona z zakupu i realizacji
    • funkcjonalność
    • wygląd
  • krzysiek
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    bardzo dobry produkt
    • jakość
    • łatwość używania
    • wytrzymałość
  • mm
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Funkcjonuje dobrze.
    • jakość
    • łatwość używania
    • wytrzymałość
  • k...2
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Polecam
    • funkcjonalność
    • jakość
    • wygląd
    • wytrzymałość