Zdjęcie NAURA - Kisiel o smaku cytrynowo-rabarbarowym BIO 38g - Białystok

NAURA - Kisiel o smaku cytrynowo-rabarbarowym BIO 38g Białystok

Składniki: Skrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, naturalny aromat, witamina C, kurkuma mielona*. *certyfikowany składnik ekologiczny Wartość odżywcza w 100g: 230kJ, 55kcal, Tłuszcz 0g, Kwasy 0g, Węglowodany 14g, Cukry 8,6g, Białko 0g, Sól 0g, Błonnik 0g. …

Ostatnia znana cena: 2,80 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Opis

Składniki: Skrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, naturalny aromat, witamina C, kurkuma mielona*. *certyfikowany składnik ekologiczny Wartość odżywcza w 100g: 230kJ, 55kcal, Tłuszcz 0g, Kwasy 0g, Węglowodany 14g, Cukry 8,6g, Białko 0g, Sól 0g, Błonnik 0g. Masa netto: 38g Właściwości i przeznaczenie: BIO Kisiel o smaku cytrynowym z rabarbarem i witaminą C to smaczna propozycja dla wielbicieli cytrusów. W naszym wydaniu wyjątkowy smak nadaje mu dodatek rabarbaru. Połączenie smaków cytryny i rabarbaru zapewni niesamowite orzeźwienie latem. Może być również podawany na ciepło z dodatkiem owoców lub ciasteczek. Kisiel o smaku cytrynowym został wzbogacony witaminą C, która wspiera funkcjonowanie układu odpornościowego. Stosowanie: Idealny sposób na podwieczorek. Z 0,5 litra zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50g cukru trzcinowego BIO Vitally Food ( ok. 2½ łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygnięcia. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość lub alergia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Producent: Naura ul. Sejneńska 16 15-399 Białystok

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Naura
Model
  • 5902444121868
Rodzaj
  • Kisiele
Waga (g)
  • 38
Cechy
  • Nie zawiera konserwantów