Krukam Malina Liofilizowana 80g Białystok

Malina liofilizowana cała 80g Maliny to wszechstronny składnik kulinarny uwielbiany przez wielu. Są uwielbiane ze względu na ich piękny kolor oraz wspaniały smak. maliny są bogate w składniki odżywcze. Są niskokaloryczne i zawierają dużo błonnika. Maliny zawierają tiamina - pomaga w prawidłowym …

od 35,90 Najbliżej: 1,5 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Malina liofilizowana cała 80g Maliny to wszechstronny składnik kulinarny uwielbiany przez wielu. Są uwielbiane ze względu na ich piękny kolor oraz wspaniały smak. maliny są bogate w składniki odżywcze. Są niskokaloryczne i zawierają dużo błonnika. Maliny zawierają tiamina - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu serca i układu nerwowego ryboflawina - pomaga zachować zdrową skórę oraz prawidłowe widzenia, przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu żelaza witamina C - wspiera układ odpornościowy, pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu, zwiększa przyswajanie żelaza, witamina E - pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym, witamina K - odpowiada za zdrowe kości oraz krzepliwość krwi potas - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi magnez - pomaga w utrzymaniu zdrowych kości, zębów, pomaga w prawidłowej syntezie białka wapń - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni, Zastosowanie Owoce liofilizowane są doskonałym przysmakiem, który można spożywać na wiele sposobów: jako samodzielna przekąska, są gotowe do bezpośredniego spożycia. Są lekkie, chrupiące i pełne smaku dodatek do płatków śniadaniowych, musli, granoli dodatek do owsianki składnik sałatki wypieki - zarówno do środka, ale w szczególności do ozdoby - nadadzą smaku oraz koloru różne napoje - herbata, smoothie, lemoniada posypka Co to jest LIOFILIZACJA? Liofilizacja to inaczej suszenie sublimacyjne, polegające na tym, że lód z zamrożonego produktu przechodzi od razu w parę wodną, pomijając stan ciekły. Dzięki temu produkt traci 90% swojej masy, a jego wilgotność sięga zaledwie 2%. Dlaczego liofilizacja? jest to najbardziej zachowawczy proces konserwacji, pozwala na zachowanie największej ilości wartości odżywczych, produkty liofilizowane nie tracą swoich makroskładników i składników mineralnych, charakteryzują się także niewielkim ubytkiem witamin w porównaniu do produktów suszonych oraz mrożonych, przy tym procesie nie używa się konserwantów, produkty poddane liofilizacji pozostają dłużej świeże , zachowują swój kształt, zapach i smak, a mała wilgotność sprawia, że bardziej odporne na działanie bakterii i grzybów. Wygodne opakowanie! Nasze owoce liofilizowane pakujemy w szczelnie zamykane tuby, które zapewniają świeżość produktów na długi, długi czas. A wielokrotnie zamykane wieczko ułatwia korzystanie z owoców na co dzień. Koniecznie muszą się znaleźć w Twojej kuchni! Zapakuj je na spacer, w podróż, do pracy, czy szkoły i ciesz się smakiem świeżych owoców przez cały rok! Producent KruKam Kod produktu 5905600600023 Inne Alergeny: Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu, gorczycy i soi

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Krukam
Waga (g)
  • 80
Cechy
  • Produkt wegański
  • Produkt wegetariański