Technica Termometr Cyfrowy Od -50 Do 200°C Żory

Uniwersalny termometr elektroniczny do pomiaru temperatury wewnątrz mięs i innych produktów żywnościowych. Termometr wykonany w wysokiej jakoś tworzywa oraz stali nierdzewnej gwarantuje długie użytkowanie. Dokładność: ± 1°C przy pomiarach -19.9 ~ 119,9 °C ± 2°C przy pomiarach -50 ~ -20 °C oraz 120 …

od 56,50 Najbliżej: 23 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Uniwersalny termometr elektroniczny do pomiaru temperatury wewnątrz mięs i innych produktów żywnościowych. Termometr wykonany w wysokiej jakoś tworzywa oraz stali nierdzewnej gwarantuje długie użytkowanie. Dokładność: ± 1°C przy pomiarach -19.9 ~ 119,9 °C ± 2°C przy pomiarach -50 ~ -20 °C oraz 120 ~ 199,9 °C Cyfrowy moduł pomiarowy poddany certyfikacji CE, dokładny i z szerokim zakresem mierzonych temperatur oraz możliwością zmiany °C na F, będzie idealnym wsparciem na każdej kuchni. Sonda bagnetowa ze stali nierdzewnej (304) od długości 115 mm i średnicy 3,8 mm. Pomiar temperatury w ciągu jednej sekundy Osłona sondy, ergonomiczny uchwyt wykonany z wytrzymałego termopolimeru Automatyczne wyłączanie termometru po 45 minutach Wodoodporność i pyłoodporność: IP65 Baterie w zestawie (LR44/AG13) Obsługa: Wybierz jednostkę pomiaru klikając odpowiedni przycisk (°C lub °F). Pomiar temperatury: Wbij sondę bagnetową w produkt na około 25mm grubości lub zanurz w cieczy, odczytaj temperaturę gdy się ustabilizuje na wyświetlaczu LCD. Ważne informacje: Żeby skasować historię pomiarów należy przycisnąć i przytrzymać przycisk MAX/MIN przez 3 sekundy. Zawsze kasuj historie pomiarów przed nowymi pomiarami, żeby odczyty były dokładne. Zawsze czyść sondę bagnetową przed kolejnymi pomiarami, aby zapobiec zanieczyszczeniu kolejnych produktów. Upewnij się, że po zmianie baterii klapka zabezpieczająca jest dobrze dokręcona, w celu uniknięcia wilgoci i brudu w środku urządzenia. Gdy wyświetlacz LCD zaczyna przygasać należy niezwłocznie wymienić baterię na nową, zgodną opisem produktu. Nigdy nie korzystaj z termometru w niesprzyjających temperaturach (niższej niż 0 °C lub wyższej niż 50 °C) - może to spowodować błędne odczyty lub uszkodzenie urządzenia.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Technica