Ma-Ga Wilk do mięsa TC22 Zduńska Wola

Nowoczesne i wydajne maszynki do rozdrabniania to przydatne urządzenie w restauracjach i wszystkich innych lokalach gastronomicznych, gdzie przygotowuje się dużo potraw polskiej kuchni. Wilk do mielenia mięsa TC22 producenta Ma-Ga to wysokiej klasy produkt przeznaczony do obróbki surowców mięsnych. …

od 4 077,45 Najbliżej: 31 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Nowoczesne i wydajne maszynki do rozdrabniania to przydatne urządzenie w restauracjach i wszystkich innych lokalach gastronomicznych, gdzie przygotowuje się dużo potraw polskiej kuchni. Wilk do mielenia mięsa TC22 producenta Ma-Ga to wysokiej klasy produkt przeznaczony do obróbki surowców mięsnych. Dzięki odpowiednim sitkom o różnej średnicy oczek, w szybki sposób przygotujesz mięso do kotletów mielonych, pulpetów czy tatara. Atutem prezentowanego modelu jest wykonanie ze stali nierdzewnej, dzięki czemu sprzęt jest trwały i łatwy w czyszczeniu – spełnia również wszystkie potrzebne wymogi bezpieczeństwa. Wilk do mielenia mięsa posiada silnik o mocy 1.1 kW, który wpływa na komfort użytkowania. Po dokupieniu specjalnego modułu i podstawki wilk może służyć również jako kotleciarka do mięsa. OPIS PRODUKTU: przeznaczony do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego idealny do mielenia mięsa surowego gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej specjalna konstrukcja gardzieli zapewniająca podwyższony standard higieniczny. części ruchome wykonane z materiałów o podwyższonej twardości. bardzo wysoka funkcjonalność poprzez zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek: 4,5mm; 6mm lub 8mm możliwość zakupu wymiennego podzespołu gardzieli (gardziel + ślimak + nóż + sitko + nakrętka) łatwy w utrzymaniu czystości niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha) przeznaczony do pracy przerywanej, przy pełnym obciążeniu wydajność do 200kg/h. DANE TECHNICZNE: Wymiary gabarytowe 54,5 x 25,5 x 40(H) cm Rozstaw nóżek 36 x 21 cm Wydajność do 200kg/h Obroty silnika 80 obr/min Średnica sitka 82 mm Poziom hałasu ≤75dB Zasilanie 230 V 50Hz 1 faza Moc 1,1kW Waga (ciężar netto) 26 kg Wykończenie Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej. Obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej. Zestaw tnący Sitko, nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej. Cechy urządzenia Łatwa w demontażu obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym, Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia, Stalowa przekładnia zębata smarowana olejem, Rozmiary sitek w standardzie 4,5 lub 6 lub 8mm, Ograniczenia Nie używać urządzenia do mielenia zmrożone- go mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody. Pozwolenia Maszyna spełnia normy: EN 12331+A1:2010 (Maszyny dla przemysłu spożywczego Wilki) EN 60204-1:2010 (Bezp. elektryczne) Dyr. 2006/42/WE VIDEO: {youtube::Vr61M_Vz824}

Specyfikacja

Producent
  • Ma-Ga
Rodzaj
  • Maszyny do mięsa

Opinie Ma-Ga Wilk do mięsa TC22 Zduńska Wola

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • Barbara
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.