Dr Oetker Galaretka Agrestowa 72g Zambrów

Dr. Oetker Galaretka o smaku agrestowym 72 g Parametry Typ: Galaretka Smak: Agrestowy Zawartość netto: 72 g Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Składniki: cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina). Możliwa …

od 2,36 Najbliżej: 32 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Dr. Oetker Galaretka o smaku agrestowym 72 g Parametry Typ: Galaretka Smak: Agrestowy Zawartość netto: 72 g Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Składniki: cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina). Możliwa obecność glutenu i mleka. Waga jednostkowa brutto: 0,08 kg Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: Nazwa firmy: dr.oetker polska sp. z o.o. ulica i numer: dickmana 14/15 kod pocztowy i miasto: 80-339 gdańsk pl Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 208 op. zb. (DU) Alergeny Orzechy: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Zboża zawierajace gluten: Może zawierać Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Nie Łubin i produkty pochodne: Nie Mięczaki i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Przechowywanie Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Instrukcje dotyczące przygotowania: 1. dno tortownicy i średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia. 2. herbatniki drobno pokrusz w malakserze lub przy pomocy wałka, umieszczone w grubej torebce foliowej. wymieszaj z masłem, wyłóż na dno formy i odstaw do lodówki. 3. zagotuj wodę i do trzech naczyń odmierz po 300 ml. do każdego naczynia wsyp zawartość torebki z galaretką, wymieszaj dokładnie do całkowitego rozpuszczenia. przelej do płaskich naczyń i odstaw do lodówki do stężenia. stężałe galaretki pokrój w kostkę. po kilka kostek z każdego koloru odłóż do dekoracji. 4. galaretki krystaliczne rozpuść w 300 ml wrzącej wody, odstaw do wystygnięcia. twaróg wymieszaj dokładnie z cukrem pudrem. schłodzoną śmietankę ubij, dodaj do masy sernikowej. wlewaj niewielkim strumieniem wystudzoną galaretkę, cały czas miksując. kostki galaretki wmieszaj do masy sernikowej i całość przelej do formy. odstaw do lodówki do całkowitego stężenia. 5. wierzch sernika udekoruj kostkami galaretek i listkami mięty. Wartość odżywcza Zawartość białek w porcji (ogólnie): 2,4 g Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,02 g Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 15 g Zawartość węglowodanów w porcji: 15 g Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Wartość energetyczna kcal: 49 kcal Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 70 kcal Wartość energetyczna kJ: 4 %RWS Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 297 kJ Wielkość porcji: 143 g Zawartość białek: 1,7 g Zawartość soli: 0,01 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g Cukry: 10 g Zawartość węglowodanów: 10 g Wartość energetyczna kcal (energia): 4 %RWS Zawartość białek (ogólnie): 5 %RWS Zawartość soli (ogólnie): <1 Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 %RWS Zawartość węglowodanów (cukry): 17 %RWS Zawartość węglowodanów (ogólnie): 6 %RWS Inne informacje Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: zawiera cukier (cukry) i substancję słodzącą Zawiera barwniki: Tak Zawiera aromaty: Tak Specyfikacja produktu: Kod kreskowy: 5900437027883 Marka: DR.OETKER Kategoria: DESERY W PROSZKU Podkategoria: GALARETKA Kraj pochodzenia: Polska Podmiot wprowadzający do obrotu: Nazwa firmy: dr.oetker polska sp. z o.o. ulica i numer: dickmana 14/15 kod pocztowy i miasto: 80-339 gdańsk pl Waga jednostkowa brutto: 0.08 kg

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Dr Oetker
Rodzaj
  • Galaretki
Smak
  • Agrestowy
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 1