Dr. Oetker Galaretka Krystaliczna O Smaku Truskawkowo Waniliowym 72g Wysokie Mazowieckie

Dr. Oetker Galaretka krystaliczna o smaku truskawkowo-waniliowym 72 g Inny __________________________________________________________________ Dr. Oetker Galaretka o smaku truskawkowo-waniliowym 72 g Branża: 20 EAN: 5900437028002 Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 Półka: 26 Regał: 119 Parametry …

od 2,37 Najbliżej: 44 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Dr. Oetker Galaretka krystaliczna o smaku truskawkowo-waniliowym 72 g Inny __________________________________________________________________ Dr. Oetker Galaretka o smaku truskawkowo-waniliowym 72 g Branża: 20 EAN: 5900437028002 Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 Półka: 26 Regał: 119 Parametry produktu: : Typ: Galaretka Smak: Waniliowy, Truskawkowy Zawartość netto: 72 g Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Składniki: cukier, żelatyna, reg-ator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty. Możliwa obecność glutenu i mleka. Waga jednostkowa brutto: 0,08 kg **. Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 208 op. zb. (DU) Alergeny: : Orzechy: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Zboża zawierajace gluten: Może zawierać Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Nie Łubin i produkty pochodne: Nie Mięczaki i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Przechowywanie: : Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Instrukcje dotyczące przygotowania: GALARETKA DO DEKORACJI: zagotuj wodę i odmierz 500 ml. Wsyp jedną Galaretkę Krystaliczną i mieszaj do całkowitego rozpuszczenia. Wystudź i odstaw do lekkiego stężenia. SERNIK: Dno formy wyłóż biszkoptami. Zagotuj wodę i odmierz 300 ml. Wsyp dwie Galaretki Krystaliczne i mieszaj do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do wystudzenia. Twaróg z cukrem (lub serki) zmiksuj. Stopniowo wlewaj wystudzoną galaretkę aż do połączenia składników. Dobrze schłodzoną śmietankę ubij mikserem i dodawaj porcjami do masy sernikowej. Dokładnie wymieszaj mikserem (masę przygotowaną na serkach przed wylaniem do formy odstaw na 5 minut do lodówki). Całość przelej do formy i odstaw do lodówki na 2-3 godziny. Wyjmij sernik z lodówki. Ułóż na nim połówki lub -asterki truskawek i zalej lekko tężejącą galaretką. Sernik wstaw do lodówki do stężenia galaretki. Wartość odżywcza: : Zawartość białek w porcji (ogólnie): 2,4 g Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,02 g Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 15 g Zawartość węglowodanów w porcji: 15 g Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Wartość energetyczna kcal: 49 kcal Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 70 kcal Wartość energetyczna kJ: 4 %RWS Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 297 kJ Wielkość porcji: 143 g Zawartość białek: 1,7 g Zawartość soli: 0,01 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g Cukry: 10 g Zawartość węglowodanów: 10 g Wartość energetyczna kcal (energia): 4 %RWS Zawartość białek (ogólnie): 5 %RWS Zawartość soli (ogólnie): <1 Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 %RWS Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 %RWS Zawartość węglowodanów (cukry): 17 %RWS Zawartość węglowodanów (ogólnie): 6 %RWS Inne informacje o zawartości: : Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: zawiera cukier (cukry) i substancję słodzącą Zawiera barwniki: Tak Zawiera aromaty: Tak __________________________________________________________________ EAN: 5900437028002 Typ: Galaretka Smak: Waniliowy, Truskawkowy Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 Przechowywanie: : Składniki: cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty. Możliwa obecność glutenu i mleka. Półka: 26 Alergeny: : Orzechy: Nie Wielkość porcji: 143 g Cukry: 10 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Wartość odżywcza: : Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Nie Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 208 op. zb. (DU) Mięczaki i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Waga jednostkowa brutto: 0,08 kg Zawartość netto: 72 g Zboża zawierajace gluten: Może zawierać Łubin i produkty pochodne: Nie Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: zawiera cukier (cukry) i substancję słodzącą Instrukcje dotyczące przygotowania: GALARETKA DO DEKORACJI: zagotuj wodę i odmierz 500 ml. Wsyp jedną Galaretkę Krystaliczną i mieszaj do całkowitego rozpuszczenia. Wystudź i odstaw do lekkiego stężenia. SERNIK: Dno formy wyłóż biszkoptami. Zagotuj wodę i odmierz 300 ml. Wsyp dwie Galaretki Krystaliczne i mieszaj do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do wystudzenia. Twaróg z cukrem (lub serki) zmiksuj. Stopniowo wlewaj wystudzoną galaretkę aż do połączenia składników. Dobrze schłodzoną śmietankę ubij mikserem i dodawaj porcjami do masy sernikowej. Dokładnie wymieszaj mikserem (masę przygotowaną na serkach przed wylaniem do formy odstaw na 5 minut do lodówki). Całość przelej do formy i odstaw do lodówki na 2-3 godziny. Wyjmij sernik z lodówki. Ułóż na nim połówki lub plasterki truskawek i zalej lekko tężejącą galaretką. Sernik wstaw do lodówki do stężenia galaretki. Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 297 kJ Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 70 kcal Zawartość białek w porcji (ogólnie): 2,4 g Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,02 g Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g Zawartość węglowodanów w porcji: 15 g Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 15 g Zawiera barwniki: Tak Wartość energetyczna kJ: 4 %RWS Wartość energetyczna kcal (energia): 4 %RWS Zawartość białek (ogólnie): 5 %RWS Zawartość soli (ogólnie): <1 Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 %RWS Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 %RWS Zawartość węglowodanów (cukry): 17 %RWS Zawartość węglowodanów (ogólnie): 6 %RWS Parametry produktu: : Inne informacje o zawartości: : Regał: 119 Branża: 20 Zawiera aromaty: Tak Wartość energetyczna kcal: 49 kcal Zawartość soli: 0,01 g Zawartość białek: 1,7 g Zawartość węglowodanów: 10 g Produkt fabrycznie nowy. _________________________________________________________ Dr. Oetker Galaretka krystaliczna o smaku truskawkowo-waniliowym 72 g to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości . Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. __________________________________________________________________ Dr. Oetker Galaretka krystaliczna o smaku truskawkowo-waniliowym 72 g Inny Numer: 5900437028002, S-38770459. Waga: 0.08 kg.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Dr Oetker
Rodzaj
  • Galaretki
Smak
  • Waniliowy
Waga (g)
  • 143
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 1
Cechy
  • Nie zawiera orzechów
  • Produkt niesiarkowany