Konserwa Wojskowa Wp Kasza Gryczana Z Mięsem 850g Wrocław

Oryginalna konserwa wyprodukowana dla Wojska Polskiego z najlepszych i wyselekcjonowanych składników. wyprodukowano w Polsce świeża produkcja, wydłużony termin przydatności 06.05.2025r nie wymaga specjalnych warunków przechowywania mocna puszka, odporna na wodę, kurz i brud zamknięta hermetycznie …

od 27,99 Najbliżej: 0,5 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Oryginalna konserwa wyprodukowana dla Wojska Polskiego z najlepszych i wyselekcjonowanych składników. wyprodukowano w Polsce świeża produkcja, wydłużony termin przydatności 06.05.2025r nie wymaga specjalnych warunków przechowywania mocna puszka, odporna na wodę, kurz i brud zamknięta hermetycznie gotowa do spożycia produkt POLSKI wartość energetyczna 1080 kcal Tradycyjne danie to doskonały posiłek dla 2-3 osób. Dobrze przyprawione, zawsze smaczne i pożywne. Polecane przez żołnierzy, biwakowiczów czy też wędkarzy. Kasza gryczana z mięsem i pieczarkami850g Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu Kawałki mięsa z kaszą Składniki: mięso wieprzowe z łopatki 41,2%, kasza gryczana prażona 29,4%, woda, pieczarki 4,4%, przyprawy [warzywa suszone, seler, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromaty (zawierają hydrolizat białka sojowego, hydrolizat białka pszenicy), cukier, sól, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny palmowy, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, ekstrakt słodowy i drożdżowy], mąka pszenna, koncentrat pomidorowy. Produkt może zawierać mleko, gorczycę i jaja. Wartość odżywcza w 100 g produktu : wartość energetyczna 533 kJ/127 kcal; tłuszcz 5,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g; węglowodany 8,3 g, w tym cukry 0 g; błonnik 1,4 g; białko 10 g; sól 0,75 g. Sposób przygotowania do spożycia: produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Arpol
Waga (g)
  • 850
Cechy
  • Brak