Pasta Pörkölt Univer 70g-Oryginalna Węgierska Wolbrom

4,75
2 opinie

Pasta na bazie pieczonej papryki i cebuli z przyprawami, która jest niezbędna do przygotowania potraw węgierskich. Ostatnie sztuki z datą 22.03.2025 Składniki: surowa papryka przyprawowa i prytamina, krem z czerwonej cebuli (cebula czerwona, sól kuchenna, olej słonecznikowy rafinowany, skrobia …

od 5,50 Najbliżej: 40 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Pasta na bazie pieczonej papryki i cebuli z przyprawami, która jest niezbędna do przygotowania potraw węgierskich. Ostatnie sztuki z datą 22.03.2025 Składniki: surowa papryka przyprawowa i prytamina, krem z czerwonej cebuli (cebula czerwona, sól kuchenna, olej słonecznikowy rafinowany, skrobia modyfikowana, kwas spożywczy: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, pirosiarczyn potasu, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa), koncentrat pomidorowy, stołowy sól, olej słonecznikowy rafinowany, krem czosnkowy (czosnek surowy mielony, woda, sól, olej słonecznikowy rafinowany, skrobia modyfikowana, kwas spożywczy: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancje konserwujące: sorbinian potasu, pirosiarczyn potasu), skrobia modyfikowana, nasiona kminku , kwas spożywczy (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu)Składniki alergenne są wyróżnione.Energia/100g 359kJ/89kcal ; tłuszcz 2,4g(w tym tłuszcze nasycone 0,3g), węglowodany 10,5g(w tym cukry 7,5g), błonnik 3,6g, białko 3,5g, sól11,5g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Univer

Opinie Pasta Pörkölt Univer 70g-Oryginalna Węgierska Wolbrom

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,75 na podstawie 2 opinie
  • t...n
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
  • W...A
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.