Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2<br /> Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponad Wolbórz

Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja HGT.02 Część 2. Podręcznik do Z Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów …

od 69,40 Najbliżej: 35 km

Liczba ofert: 6

Oferta sklepu

Opis

Sporządzanie Potraw i Napojów. Kwalifikacja HGT.02 Część 2. Podręcznik do Z Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego wykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. Oddzielenie części teoretycznej od ćwiczeń praktycznych ułatwia uczniowi przygotowanie się do poszczególnych części egzaminu potwierdzającego kwalifikację w zawodzie. Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zaprezentowano tu podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim. Oprawa: Miękka Rok wydania: 2018.0000 Ilość stron: 680 Stawka VAT: 5% Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Przedmiot nauczania: Gastronomia Autor: Anna Kmiołek-Gizara Numer dopuszczenia MEN: 1.16./2018 Wysokość [cm]: 2.7 Długość [cm]: 24.2 Szerokość [cm]: 16.9 Lowest Price in Period: 70.39 Wysokość: 2.7 Długość: 24.2 Szerokość: 16.9 Google guest price: 64.200000 Google guest price with Tax: 67.410000 Poziom nauczania: Szkoły średnie Select Banner: [Bookland] [Etykieta] - Pearson Repetytorium Availability: 53 Warehouse Salable Qty: 41 Ceneo guest price: 76.600000 Ceneo guest price with Tax: 80.430000 Only in bookstore: 1

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Marzanna Zienkiewicz, Anna Kmiołek
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Miękka
Format
  • Stron: 456
Rok wydania
  • 2018
Ilość stron
  • 688
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 1
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
ISBN
  • 9788302173608
Model
  • miękka

Opinie Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2<br /> Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponad Wolbórz

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 10 opinii
  • k...h
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Książka do nauki zawodu zawiera cenne informacje na temat gotowania i są w niej ciekawe a zarazem nieskomplikowane przepisy.Jak nie będzie już potrzebna córce w szkole zostanie u mnie😊
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • Użytkownik Ceneo
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Podręcznik szkolny- ciekawe wydanie
  • g...0
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Dobra jakość wykonania.
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • e...j
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo przydatna
  • a...l
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Doskonała