Hendi Piec Konwekcyjno-Parowy Nano Scroll 12Xgn 1/1 Wolbórz

Piece konwekcyjno-parowe Nano włoskiej produkcji marki Grafen są to innowacyjne produkty zaprojektowane z myślą o osiąganiu najlepszych rezultatów gotowania i pieczenia. Cechuje je wysoka wydajność, prosta obsługa oraz niezawodność. Wydajność - bezpośredni natrysk, bardzo wydajne nawilżanie - …

od 19 260,69 Najbliżej: 36 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Piece konwekcyjno-parowe Nano włoskiej produkcji marki Grafen są to innowacyjne produkty zaprojektowane z myślą o osiąganiu najlepszych rezultatów gotowania i pieczenia. Cechuje je wysoka wydajność, prosta obsługa oraz niezawodność. Wydajność - bezpośredni natrysk, bardzo wydajne nawilżanie - perfekcyjne gotowanie na parze Ergonomia pracy - wzmocnione zawiasy drzwi gwarantują doskonałe domykanie, co usprawnia pracę w kuchni Prosta obsługa - łatwe i ergonomiczne sterowanie oraz idealne oświetlenie komory pieca umożliwia szybkie i efektywne przeprowadzenie wszystkich czynności Higiena - Podwójnie przeszklone drzwi z chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu łatwego mycia. Design - Wyjątkowy design podkreśla funkcjonalność urządzeń. Każdy piec został zaprojektowany z dbałością o szczegóły PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE NANO SCROLL Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°C Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°C Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs i ryb, jak i wypieków piekarniczych co gwarantuje chrupiącą skórkę chleba i bułek Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°C Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO SCROLL: Ustawienie czasu Umożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub prace trybie NON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznej Bezpośrednie wytwarzanie pary Para wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki. Proces ten sterowany jest elektronicznie i posiada 10-cio stopniowa regulacje zaparowania Wentylatory z auto-rewersem Auto-rewers, czyli automatyczna zmiana kierunku obrotu wentylatora, gwarantuje jednorodna temperaturę w całej komorze pieca NANO Technology Pokrętła, panel sterowania oraz klamka pokryte są farba zawierająca nanocząsteczki srebra, które niszczą drobnoustroje, bakterie, wirusy i grzyby POZOSTAŁE CECHY PIECÓW NANO SCROLL: Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikonu. Łatwa do samodzielnej wymiany Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii elektrycznej, ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie halogenowe ułatwiają obserwacje procesów zachodzących w piecu Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie pieca Komora wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 Drzwi z zawiasem po lewej Podłączenie do sieci wodnej: ¾” gwint zewnętrzny, maksymalna temp.: +30°C, 150-200 kPa (2 bary), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona maksymalnie do 5°f

Specyfikacja

Producent
  • Grafen
Rodzaj
  • Piece konwekcyjno parowe