Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6 ćw cz. 2 REA-WSiP Wojkowice

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2 Lidia Górska, Iwona Namysław Wydawca: WSiP Rok wydania: 2022 Oprawa: broszurowa Format: 243x174 mm Ilość stron: 488 Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców …

od 68,40 Najbliżej: 27 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2 Lidia Górska, Iwona Namysław Wydawca: WSiP Rok wydania: 2022 Oprawa: broszurowa Format: 243x174 mm Ilość stron: 488 Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. Szatę graficzną książki uatrakcyjnia bogaty materiał ilustracyjny, który stanowi dodatkowe źródło informacji oraz ułatwia zrozumienie przekazywanych w podręczniku treści. Ponadto uczeń znajdzie w zeszycie zbiór niezbędnych do podszlifowania umiejętności receptur. [Stamp,9788302152573,4/12/2023 2:00:49 AM]

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Lidia Górska, Iwona Namysław
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Miękka
Rok wydania
  • 2017
Ilość stron
  • 488
ISBN
  • 9788302152573