Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom Wojkowice

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom (książka) PRZEDSPRZEDAŻ! Data premiery: 2024.08.28 Autor: Znak JednymSłowem Wydawnictwo: Znak Rok wydania: 2024 Oprawa: twarda Format: 195x250 Numer ISBN: 978-83-240-9335-9 Kod paskowy (EAN): 9788324093359 Książka "Ale …

od 86,99 Najbliżej: 11 km

Liczba ofert: 5

Oferta sklepu

Opis

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom (książka) PRZEDSPRZEDAŻ! Data premiery: 2024.08.28 Autor: Znak JednymSłowem Wydawnictwo: Znak Rok wydania: 2024 Oprawa: twarda Format: 195x250 Numer ISBN: 978-83-240-9335-9 Kod paskowy (EAN): 9788324093359 Książka "Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom" - opis Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy..****sić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods - poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Znak JednymSłowem
Wybrane wydawnictwa
  • Znak
Okładka
  • Twarda
Format
  • 250x195 mm
Rok wydania
  • 2024
Ilość stron
  • 304
Tematyka
  • Sałatki
ISBN
  • 9788324093359

Opinie Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom Wojkowice

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • k...1
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.