Obżartuchy i opilce. Przewodnik po stołach, garach i innych krainach wielkiej I Rzeczypospolitej (plik audio) Warszawa
Co myślisz, gdy słyszysz „kuchnia staropolska”? Wiadomo, karczma „U Sarmaty” na wakacjach w Borach Tucholskich. Bigos. Placek po zbójnicku. I te kluski, które babcia robiła w niedzielę. Tyle tylko, że to wszystko nie ma nic wspólnego z tym, jak jadali nasi przodkowie. A to, jak jadali, …
Liczba ofert: 21
Oferta sklepu
Specyfikacja
Podstawowe informacje
Wybrani autorzy |
|
Wybrane wydawnictwa |
|
Format |
|
Rok wydania |
|
Język |
|
Kategorie |
|
ISBN |
|
Zobacz także
- Informatyka na czasie 2. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy. Szkoły ponadpodstawowe Warszawa
- Polka w Korei. Jak się żyje w kraju K-popu, kimchi i Samsunga Warszawa
- Ptaki. Przewodnik Collinsa - Lars Svensson, Killian Mullarney, Dan Zetterström Warszawa
- Ting jak to sie nazywa po angielsku i niemiecku Warszawa