Maxsport Krem Proteinowy Mleczny Bez Dodatku Cukru Bezglutenowy 200g Warszawa

KREM PROTEINOWY MLECZNY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 200 g - MAXSPORT MAXSPORT (makarony) SKŁADNIKI olej palmowy, białko MLEKA 26 %, substancja słodząca: maltitol; odtłuszczone MLEKO w proszku 11,6 %, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, naturalny aromat. OPIS Pyszna przekąska dla osób aktywnych …

od 19,99 Najbliżej: 0,7 km

Liczba ofert: 3

Oferta sklepu

Opis

KREM PROTEINOWY MLECZNY BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 200 g - MAXSPORT MAXSPORT (makarony) SKŁADNIKI olej palmowy, białko MLEKA 26 %, substancja słodząca: maltitol; odtłuszczone MLEKO w proszku 11,6 %, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, naturalny aromat. OPIS Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Krem zawiera aż 24 % białka. Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Kremy proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu! Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2210 kJ/532 kcal Tłuszcz: 38 g w tym kwasy nasycone: 16 g Węglowodany: 34 g w tym cukry: 8,0 g poliole: 26 g Białko: 24 g Sól: 0,40 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła. Jednostka: szt Masa brutto: 0,358 Kategoria specjalna: _Kremy orzechowe. czekolad.. słonecznikowe. tahina; _WSZYSTKIE; _NOWOŚĆ Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180 Masa netto (g): 200 Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) Producent - nazwa i adres: Max Sport / Mlynske Luhy 76A. 821 05 Bratislava Producent: MAXSPORT (makarony) Kraj pochodzenia: Słowacja WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 6.80 Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 6.80 Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 7.80

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Waga (g)
  • 360
Cechy
  • Nie zawiera glutenu