Lindt Lindor Praliny Słony Karmel 337G Warszawa

Lindt LINDOR Praliny słony karmel 337g Czekolada mleczna z kryształkami soli (Fleur de Sel) oraz z miękkim, ciągliwym nadzieniem karmelowym 44%. Najlepsza szwajcarska czekolada Za doskonałym smakiem i wybitnie kremową konsystencją stoją Lindt Maîtres Chocolatiers, którzy szukają inspiracji na całym …

od 46,79 Najbliżej: 0,2 km

Liczba ofert: 45

Oferta sklepu

Lista Ofert

Opis

Lindt LINDOR Praliny słony karmel 337g Czekolada mleczna z kryształkami soli (Fleur de Sel) oraz z miękkim, ciągliwym nadzieniem karmelowym 44%. Najlepsza szwajcarska czekolada Za doskonałym smakiem i wybitnie kremową konsystencją stoją Lindt Maîtres Chocolatiers, którzy szukają inspiracji na całym świecie. Poszczególne receptury są perfekcyjnie dopracowane. Czasem nasi Maîtres Chocolatiers tworzą je latami, byśmy mogli cieszyć wybitnym kunsztem cukierniczym, którym charakteryzuje się najlepsza szwajcarska czekolada. Proces tworzenia wyjątkowej czekolady! Najlepsze kakao Wyjątkowy smak naszej czekolady jest efektem przyjętej przez nas wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z najsłynniejszych regionów świata Wyjątkowy proces prażenia i mielenia Po wyselekcjonowaniu i wymieszaniu wysokiej jakości ziaren kakaowca prażymy śrutę kakaową, aby wydobyć z niej aromat i najlepszy smak, a następnie poddajemy ją mieleniu w celu uzyskania idealnie gładkiej masy. Wynalazek Lindta W 1879 r. Lindt zrewolucjonizował proces produkcji czekolady, wynajdując konszowanie – proces ciągłego, intensywnego mieszania płynnej, gorącej czekolady. To właśnie w ten sposób uzyskujemy wyróżniającą nas jedwabiście gładką konsystencję, z której słyniemy. Najlepsze składniki Z wiodących regionów świata pozyskujemy nie tylko ziarna kakaowca, ale również pozostałe składniki. A następnie przetwarzamy je z taką samą dbałością, z jaką je selekcjonujemy. Doskonałe wykończenie czekolady Delektowanie się czekoladą to doznanie obejmujące wszystkie zmysły. Naszą dbałość o szczegóły można dostrzec na każdym kroku, od procesu temperowania, zapewniającego błyszczący i luksusowy wygląd naszych czekolad, po eleganckie opakowania. Składniki cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z ziaren palmy), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, mleko w proszku odtłuszczone, laktoza, karmel 2,1 % (cukier, tłuszcz kakaowy, śmietana w proszku, sól, emulgator ( lecytyny sojowe)), bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny sojowe), kryształki soli (Fleur de Sel) (0,24%), ekstrakt słodu jęczmiennego, aromaty, naturalny aromat, sól. Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g zawartość energetyczna 2608 / 623 kj / kcal tłuszcz 47 g w tym tłuszcze nasycone 35 g węglowodany 43 g w tym cukier 42 g białko 4,9 g sól 0,45 g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Lindt
Rodzaj
  • Czekolady
Typ
  • Mleczne
Skład
  • Z orzechami
Zawartość kakao (%)
  • 32
Cechy
  • Produkt niesiarkowany