Celiko Budyń Proteinowy O Smaku Czekoladowym Bezglutenowy 40G Wąchock

SKŁADNIKI cukier, skrobia ziemniaczana, MLEKO odtłuszczone w proszku, koncentrat białek MLECZNYCH w proszku (19 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5 %), maltodekstryna, aromat. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1.Do kubka wlej 180 ml wrzącej wody. 2.Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas …

od 1,93 Najbliżej: 37 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

SKŁADNIKI cukier, skrobia ziemniaczana, MLEKO odtłuszczone w proszku, koncentrat białek MLECZNYCH w proszku (19 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (5 %), maltodekstryna, aromat. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1.Do kubka wlej 180 ml wrzącej wody. 2.Zawartość torebki wsyp powoli do kubka cały czas energicznie mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji 3.Odczekaj około 2 minut do zgęstnienia i gotowe. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1502 kJ / 354 kcal Tłuszcz: 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 63 g w tym cukry: 42 g Błonnik: 1,6 g Białko: 22 g Sól: 0,37 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. INFORMACJE DOT. BEZPIECZEŃSTWA Nie zostawiać dzieci bez opieki podczas jedzenia. Budyń należy przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, z dala od światła, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie spożywać w przypadku alergii na jakikolwiek składnik produktu. Produkt spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. Podawać w odpowiedniej temperaturze niewelując ryzyko poparzenia. PRODUCENT Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań tel. 61 8712 700 frupp@frupp.pl

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Celiko
Rodzaj
  • Budynie
Smak
  • Czekoladowy
Waga (g)
  • 40
Cechy
  • Nie zawiera glutenu