Victorinox Nóż Do Steków 6.7233.20 Tłuszcz

Victorinox nóż stekowy ząbkowany szpiczasty czarny 6.7233.20 Victorinox dominuje w dziedzinie scyzoryków wielofunkcyjnych i zestawów narzędzi kuchennych. Noże kuchenne i profesjonalne tej marki cechują się światową popularnością. Victorinox Swiss Classic to linia noży zaprojektowana dla …

od 29 Najbliżej: 46 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Victorinox nóż stekowy ząbkowany szpiczasty czarny 6.7233.20 Victorinox dominuje w dziedzinie scyzoryków wielofunkcyjnych i zestawów narzędzi kuchennych. Noże kuchenne i profesjonalne tej marki cechują się światową popularnością. Victorinox Swiss Classic to linia noży zaprojektowana dla profesjonalistów. Doskonałe wykonanie oraz starannie dobrane materiały, w tym nadzwyczaj twarda walcowana stal nierdzewna, sprawiają, że te kuchenne narzędzia zadowolą nawet najbardziej wymagających. Sprawdzą się zarówno w rękach profesjonalistów, jak i amatorów. Victorinox - niezawodne i funkcjonalne noże kuchenne do mięsa, warzyw i owoców Victorinox Swiss 6.7233.20 to doskonały, uniwersalny nóż, z ząbkowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz profilowaną rękojeścią z polipropylenu. To poręczny nóż kuchenny z ząbkowanym szpiczastym ostrzem o długości 11 cm, który przeznaczony jest do przyrządzania steków, krojenia mięsa, warzyw i owoców. Koniec głowni jest zaostrzony, dzięki temu ułatwia wydłubywanie, oczkowanie, usuwanie pestek. Ząbkowane ostrze pozwala na znacznie szybszą pracę oraz umożliwia precyzyjne krojenie nawet twardych jarzyn. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej Walcowana stal nierdzewna zastosowana do produkcji noży Victorinox Swiss Classic charakteryzuje się wysoką odpornością na uszkodzenia mechaniczne oraz jest łatwa w zachowaniu czystości. Dodatkowo walcowana stal nierdzewna nie wpływa na smak, ani zapach przygotowywanych potraw. Ergonomia chwytu noża Victorinox Swiss Classic Doskonałe wyważenie noża oraz wygodny uchwyt sprawiają, że narzędzie idealnie leży w dłoni. Stosunkowo niewielka waga oraz dobrze zaprojektowana rękojeść wykonana z polipropylenu gwarantują, że użytkownik w bezpieczny oraz szybki sposób będzie mógł pokroić znaczne ilości produktów spożywczych. Czyszczenie i pielęgnacja noża szwajcarskiego Istnieje możliwość mycia w zmywarce oraz sterylizacji do 100°C. Zastosowane materiały nie ulegną uszkodzeniu lub odkształceniu podczas mycia w zmywarce gastronomicznej. Sterylizacja to proces niszczenia wszelkiego rodzaju mikroorganizmów, dzięki czemu nóż będzie w 100% bezpieczny. Cechy noża stekowego Victorinox lekki i praktyczny nóż do krojenia mięsa, jarzyn i owoców ząbkowana i ostro zakończona głownia poradzi sobie z krojeniem steków, wydłubywaniem pestek i obieraniem skórek wykonany z wytrzymałej i łatwej w czyszczeniu stali nierdzewnej wygodny chwyt z tworzywa sztucznego Dane techniczne zastosowanie (przeznaczenie): kuchenne - uniwersalne; do krojenia mięsa, warzyw i owoców; do obierania typ noża: stała klinga - hidden tang​ typ stali: nierdzewna materiał rękojeści: polipropylen rodzaj ostrza: ząbkowane odporność na korozję: wysoka długość ostrza: 110 mm długość całkowita: 220 mm waga: 40 g producent: Victorinox, Szwajcaria kod produktu: 253-147 6.7233.20

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Victorinox
Model
  • 6.7233.20 Swiss Classic Czarny