Aeno ASV0001 Szprotawa

Cyrkulator do gotowania 4 Programy 1200W Wodoodporny Sous Vide AENO SV1 Cyrkulator AENO SV1 to kompaktowe urządzenie do gotowania metodą sous-vide, które zapewnia precyzyjną kontrolę temperatury i równomierne podgrzewanie potraw w workach próżniowych. Pozwala zachować pełnię smaku, aromatu i …

od 399 Najbliżej: 0,6 km

Liczba ofert: 15

Oferta sklepu

Opis

Cyrkulator do gotowania 4 Programy 1200W Wodoodporny Sous Vide AENO SV1 Cyrkulator AENO SV1 to kompaktowe urządzenie do gotowania metodą sous-vide, które zapewnia precyzyjną kontrolę temperatury i równomierne podgrzewanie potraw w workach próżniowych. Pozwala zachować pełnię smaku, aromatu i wartości odżywczych składników. Intuicyjna obsługa i możliwość dokładnego ustawienia parametrów sprawiają, że jest to idealne rozwiązanie dla miłośników zdrowego i nowoczesnego gotowania. NAJWAŻNIEJSZE PARAMETRY Rodzaj produktu: Cyrkulator do gotowania Moc (W): 1200 Liczba programów: 4 Typ sterowania: Dotykowe Czas gotowania: Do 100 h Wyświetlacz LCD Sygnalizacja dźwiękowa Regulacja temperatury: 20-95 °С Pojemność: Do 15 l Element grzewczy: Rurka grzewcza Poziom hałasu: Do 65dB Stopień ochrony: IPX7 Czujniki poziomu wody, temperatury Zabezpieczenie przed przegrzaniem Napięcie zasilania: 220–240 V Długość kabla: 1 m Wymiary: 57 x 351 x 90 mm Waga: 1 kg Korzyści wynikające z zastosowania Sous Vide Zachowuje mikroelementy Brak suchych lub rozgotowanych dań dealny do sporządzania posiłków dietetycznych i wegetariańskich Przygotowanie dań na poziomie szefa kuchni bez posiadania umiejętności gotowania Precyzyjna kontrola temperatury Dzięki niewiarygodnej dokładności 0.5 °C i 100-godzinnemu timerowi, możesz przygotować swoje potrawy metodą Sous Vide dokładnie tak, jak potrzebujesz Intuicyjne sterowanie Wystarczy kilka kliknięć, aby ustawić pożądany tryb. Podświetlany wyświetlacz pokazuje aktualną temperaturę i pozostały czas gotowania Sterowanie ręczne Umożliwia tworzenie własnych scenariuszy gotowania poprzez ustawienie czasu i temperatury Cztery programy automatyczne Każdy z zaprojektowanych programów gotowania to optymalna kombinacja ustawień temperatury i czasu do przyrządzania soczystego i delikatnego czerwonego mięsa, drobiu i ryb, warzyw oraz owoców, owoców morza i wielu innych Znaczenie podciśnienia Przed gotowaniem metodą Sous Vide, żywność musi być zapakowana próżniowo. Z tym zadaniem genialnie poradzi sobie zgrzewarka próżniowa AENO, która została specjalnie zaprojektowana do automatycznego próżniowego zamykania produktów spożywczych Bezpieczeństwo Izolowany termicznie uchwyt eliminuje ryzyko poparzeń, a funkcja automatycznego wyłączenia zapobiega przegrzaniu Łatwa pielęgnacja Brak mechanicznych przycisków pozwala bez wysiłku wyczyścić powierzchnię urządzenia

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Aeno
Rodzaj
  • Urządzenia do sous vide
Kolor
  • Czarne
Model
  • SV1