10kg Panierka Panko Japońska Do Kotletów Krewetek Sushi Warzyw Duże Opakowanie Supraśl

10kg Panierka Panko Japońska Do Kotletów Krewetek Sushi Warzyw Duże Horeca PANIERKA AZJATYCKA PANKO DO PANIEROWANIA MISKAO 10kg to japońska bułka tarta przygotowywana z chleba typu tostowy, którą używana w kuchni azjatyckiej jako panierka do dań smażonych. Panierka azjatycka, nazywana także panko, …

od 171,69 Najbliżej: 17 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

10kg Panierka Panko Japońska Do Kotletów Krewetek Sushi Warzyw Duże Horeca PANIERKA AZJATYCKA PANKO DO PANIEROWANIA MISKAO 10kg to japońska bułka tarta przygotowywana z chleba typu tostowy, którą używana w kuchni azjatyckiej jako panierka do dań smażonych. Panierka azjatycka, nazywana także panko, to rodzaj chrupiącej panierki używanej w kuchni azjatyckiej, zwłaszcza w kuchni japońskiej. Słowo "panko" pochodzi z japońskiego i oznacza "chleb", co odzwierciedla fakt, że jest to rodzaj panierki w formie chrupiących, białych okruszków chleba. Występuje w dwóch rodzajach: biała - produkowana z chleba pozbawionego skórki jasnobrązowa - z chleba z uwzględnieniem skórki. Produkt cechuje się niesłychaną prostotą, w produkcie nie znajdziesz żadnego "E", konserwantu, ani wzmacniacza smaku. W kuchni azjatyckiej tego typu panierka używana jest przede wszystkim w kuchni ulicznej przy smażeniu na głębokim oleju krewetek, kurczaka i innych produktów mięsnych. Skład: mąka pszenna, woda, drożdże, sól i tyle. Producent: Misako Pochodzenie: Chiny Pojemność: 10kg

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Misako
Model
  • panierka panko japońska duże opakowanie horeca do restauracji
Cechy
  • Nie zawiera cukru
  • Nie zawiera laktozy