Lindt Nuxor Praliny Pralinki Z Czekolady Białej Orzechami Laskowymi 150g Sułkowice

Rekomendujemy odbiór zamówienia z punktu odbioru w możliwie najkrótszym czasie (do 8-10 h). Produkty Lindt są pakowane w opakowaniach termicznych. Wkłady chłodzące utrzymują niską temperaturę przez kilka godzin. Wyroby czekoladowe odebrane po dłuższym czasie przy wysokiej temperaturze otoczenia …

od 54 Najbliżej: 32 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Rekomendujemy odbiór zamówienia z punktu odbioru w możliwie najkrótszym czasie (do 8-10 h). Produkty Lindt są pakowane w opakowaniach termicznych. Wkłady chłodzące utrzymują niską temperaturę przez kilka godzin. Wyroby czekoladowe odebrane po dłuższym czasie przy wysokiej temperaturze otoczenia mogą ulec rozpuszczeniu. Lindt NUXOR Praliny Czekolada biała z orzechami laskowymi 150g Praliny z białej czekolady z całymi orzechami laskowymi (20%) i mielonymi orzechami laskowymi (16%) Najlepsza szwajcarska czekolada Za doskonałym smakiem i wybitnie kremową konsystencją stoją Lindt Maîtres Chocolatiers, którzy szukają inspiracji na całym świecie. Poszczególne receptury są perfekcyjnie dopracowane. Czasem nasi Maîtres Chocolatiers tworzą je latami, byśmy mogli cieszyć wybitnym kunsztem cukierniczym, którym charakteryzuje się najlepsza szwajcarska czekolada. Proces tworzenia wyjątkowej czekolady! Najlepsze kakao Wyjątkowy smak naszej czekolady jest efektem przyjętej przez nas wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z najsłynniejszych regionów świata Wyjątkowy proces prażenia i mielenia Po wyselekcjonowaniu i wymieszaniu wysokiej jakości ziaren kakaowca prażymy śrutę kakaową, aby wydobyć z niej aromat i najlepszy smak, a następnie poddajemy ją mieleniu w celu uzyskania idealnie gładkiej masy. Wynalazek Lindta W 1879 r. Lindt zrewolucjonizował proces produkcji czekolady, wynajdując konszowanie – proces ciągłego, intensywnego mieszania płynnej, gorącej czekolady. To właśnie w ten sposób uzyskujemy wyróżniającą nas jedwabiście gładką konsystencję, z której słyniemy. Najlepsze składniki Z wiodących regionów świata pozyskujemy nie tylko ziarna kakaowca, ale również pozostałe składniki. A następnie przetwarzamy je z taką samą dbałością, z jaką je selekcjonujemy. Doskonałe wykończenie czekolady Delektowanie się czekoladą to doznanie obejmujące wszystkie zmysły. Naszą dbałość o szczegóły można dostrzec na każdym kroku, od procesu temperowania, zapewniającego błyszczący i luksusowy wygląd naszych czekolad, po eleganckie opakowania. Składniki orzechy laskowe (36%, w tym 20% całe orzechy laskowe, 16% mielone orzechy laskowe), cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza, emulgator: lecytyny (soja), aromat. Biała czekolada: Masa mleczna minimum 16% Alergeny Może zawierać migdały oraz inne orzechy. Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 2488 kJ/599 kcal Tłuszcz: 45 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g Węglowodany: 40 g W tym cukry: 36 g Białko: 7,6 g Sól: 0,16 g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Lindt
Rodzaj
  • Praliny
Waga (g)
  • 150