Biowin Sznur Lniany Matowy Wędliniarski 100G (310203) Sułkowice

Nici wędliniarskie szare LNIANE (240C) 100g Sznur wędliniarski lniany matowy - do pieczenia, gotowania, peklowania, wędzenia. Służą do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia rolad na czas pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C) bez zmiany …

od 11,99 Najbliżej: 11 km

Liczba ofert: 22

Oferta sklepu

Opis

Nici wędliniarskie szare LNIANE (240C) 100g Sznur wędliniarski lniany matowy - do pieczenia, gotowania, peklowania, wędzenia. Służą do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia rolad na czas pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C) bez zmiany aromatu i smaku. Sznurek jest wytrzymały, mięso można powiesić na haku. Posiada atest PZH. Waga: 100 g Symbol: 310203 Sznurek do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych. Wytrzymałość termiczna do 240°C - sznurek umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa. Wytrzymałość na pęknięcia - sznurek pozwala bez obaw zawiesić mięso na haku. Wygodna szpula - ułatwia przechowywanie bez ryzyka poplątania. Inne zastosowania - sznurek można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów. Sznurek wędliniarski lniany - do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Sznurek jest niezwykle wytrzymały, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie. Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością. Uwaga! Wytrzymałość termiczna do 240°C. Wymiary Ø 1,5 mm długość 70 m.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Biowin
Model
  • 310203 70 m