Staub żeliwne fondue mini czerwone 0,25 l 10 cm 40509-900-0 Strzegom

Jakość ma swoje zalety - Wydajne, niezależne skraplanie żywności; specyficzny kształt pokrywki, jej waga i kroplówki zapewniają, że wilgoć nie wydostaje się z garnka. - Dzięki matowej czarnej emalii wewnątrz garnka nic nie przypala się podczas duszenia i gotowania. Kolejne zalety zapewniające …

od 458,10 Najbliżej: 44 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Jakość ma swoje zalety - Wydajne, niezależne skraplanie żywności; specyficzny kształt pokrywki, jej waga i kroplówki zapewniają, że wilgoć nie wydostaje się z garnka. - Dzięki matowej czarnej emalii wewnątrz garnka nic nie przypala się podczas duszenia i gotowania. Kolejne zalety zapewniające jeszcze więcej przyjemności z gotowania: łatwość czyszczenia, dłuższa żywotność oraz większa odporność na zarysowania i wysoką temperaturę Odporność na zarysowania i wysoką temperaturę. - Unikalne produkty w atrakcyjnych kolorach, wytwarzane przy użyciu tradycyjnej produkcji żeliwa z innowacyjną techniką emaliowania Innowacyjną techniką emaliowania. - Odpowiednie do wszystkich typów płyt grzewczych, w tym indukcyjnych. - Staub jest marką referencyjną dla szefów kuchni o międzynarodowej renomie, takich jak Paul Bocuse (Francja), Laurent Tourondel (USA), Hiroyuki Hiramatsu (Japonia) i Stefan Stiller (Chiny). Zalety emaliowanego żeliwa Żeliwo emaliowane to połączenie żeliwa bogatego w węgiel z powłoką emaliowaną, która składa się głównie ze szkła składa się głównie ze szkła. Jest to jeden z tych materiałów, który bardzo dobrze zatrzymuje ciepło, powoli je przenosi i rozprowadza i rozprowadza je absolutnie równomiernie - na wszystkich rodzajach płyt grzewczych, w tym indukcyjnych. Emaliowane Żeliwo emaliowane zachowuje również zimno. Przed podaniem wystarczy umieścić przygotowane danie w lodówce Lodówce przed podaniem. System nawilżania kurzu Dzięki wysokiej jakości wykończeniu pokrywek kokilowych podczas gotowania wydostaje się mniej skroplin Woda kondensacyjna. Po 55 minutach gotowania kokilka Staub zawiera o 10% więcej wilgoci w porównaniu z konkurencyjnymi produktami 10% więcej wilgoci w porównaniu do produktów konkurencyjnych.* System samonawilżania opiera się na pokrętłach, które są umieszczone na pokrywce Rozmieszczonych na całej powierzchni wewnętrznej pokrywy. Zapewniają one ciągły "deszcz" skroplin na żywności Kondensacji na żywności. System pokrywek Staub do niezależnego skraplania żywności jest dziewięć razy bardziej wydajny niż konwencjonalne pokrywki** *Testowane przez Cetim Cermat (11/2009) **Testowane przez Dział Badań i Rozwoju ZWILLING J.A. Henckels (11/2009) Matowa czarna emalia Staub wewnątrz garnka Wszystkie naczynia Staub są emaliowane od wewnątrz na czarny mat. - Wysokiej jakości emalia jest odporna na zarysowania i szoki termiczne oraz łatwa w czyszczeniu. - Idealne do smażenia i duszenia. - Emalia, która jest polecana przez kucharzy amatorów i szefów kuchni, ma właściwości nieprzywierające nie wymaga specjalnego przygotowania przed pierwszym użyciem. - Łatwa w czyszczeniu i poręczna w użyciu.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Staub
Kolor
  • Czerwone
Przeznaczenie
  • Do czekolady
  • Do sera
Materiał
  • Metalowe