TALA Termometr do mięsa RETRO 1960/4116 Stepnica

4,5
1 opinia

Termometr do mięs Retro Tala. Dla uzyskania najlepszego efekt upieczenia, należy przed wstawieniam do piekarnika wbić termometr w najgrubszy kawałek mięsa na głębokość 4-5 cm, z dala od kości lub chrząstki. Termometr należy ustawić przodem do drzwi piekarnika, aby móc obserwować wskazania …

od 68 Najbliżej: 25 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Termometr do mięs Retro Tala. Dla uzyskania najlepszego efekt upieczenia, należy przed wstawieniam do piekarnika wbić termometr w najgrubszy kawałek mięsa na głębokość 4-5 cm, z dala od kości lub chrząstki. Termometr należy ustawić przodem do drzwi piekarnika, aby móc obserwować wskazania termometru. Termometr posiada podziałkę w stopniach Celsjusza (60-90 stopni) i Fahrenheita (140-190 stopni). Na obudowie ze stali nierdzewnej podano wskazania stopnia upieczenia mięsa i konkretnej temperatury (wołowina rare, medium, well done, szynka, drób). Myć mokrą szmatką z dodatkiem płynu do mycia naczyń. Tala to brytyjska marka powstała w 1899 roku. Jest wysoko ceniona przez kucharzy i użytkowników. Charakterystyczne retro wzornictwo jest znakiem rozpoznawczym marki do dnia dzisiejszego. Materiał: stal nierdzewna, metal, tworzywo Długość: 30cm

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Tala
Rodzaj
  • Z sondą
Kolor
  • Srebrne

Opinie TALA Termometr do mięsa RETRO 1960/4116 Stepnica

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,5 na podstawie 1 opinia