Makaron Sojowy Z Fasoli Mung 200G Vermicelli Sokółka

Makaron vermicelli wytwarzany ze skrobi z fasoli mung, to półprzezroczysty, cienki makaron powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Po ugotowaniu ma sprężystą konsystencję, a neutralny smak pozwala mu wchłaniać smaki z dania. Opakowanie 200G.

od 9 Najbliżej: 41 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Makaron vermicelli wytwarzany ze skrobi z fasoli mung, to półprzezroczysty, cienki makaron powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Po ugotowaniu ma sprężystą konsystencję, a neutralny smak pozwala mu wchłaniać smaki z dania. Opakowanie 200G.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Typ
  • Sojowy
Rodzaj
  • Nitki
Waga (g)
  • 200
Cechy
  • Produkt wegański
  • Produkt wegetariański
Typ produktu
  • Produkty sojowe