Browin Termometr Kulinarny Do Pieczenia Tarcza 0-100°C Słupsk

TERMOMETR DO PIECZENIA TARCZA Idealnie wypieczone dania - dzięki temu termometrowi nie musisz się już obawiać o niedopieczone lub przesuszone mięso, ziemniaki, ryby lub ciasta! Termometr wykorzystasz także podczas gotowania! Łatwy odczyt temperatury - na tarczy ze skalą od 0° do 100°C, znajduje się …

od 29,20 Najbliżej: 2,8 km

Liczba ofert: 4

Oferta sklepu

Opis

TERMOMETR DO PIECZENIA TARCZA Idealnie wypieczone dania - dzięki temu termometrowi nie musisz się już obawiać o niedopieczone lub przesuszone mięso, ziemniaki, ryby lub ciasta! Termometr wykorzystasz także podczas gotowania! Łatwy odczyt temperatury - na tarczy ze skalą od 0° do 100°C, znajduje się specjalny wskaźnik pozwalający na wyznaczenie pożądanej temperatury, a co za tym idzie łatwiejszym jej odczyt w trakcie pieczenia! Trwały i solidny - wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz szkła odpornego na wysoką temperaturę. Precyzyjny pomiar - termometr z czujnikiem temperatury na szpikulcu (w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca) - ułatwi Ci osiągnięcie soczystych i odpowiednio kruchych mięs! Wygodny w użytkowaniu - termometr posiada osłonę sondy zapewniającą bezpieczeństwo przechowywania, a także specjalny klips ułatwiający mocowanie termometru np. do rantu garnka. Szukasz idealnego termometru kulinarnego? Nasza propozycja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, a także szkła odpornego na wysokie temperatury pozwala na bezpieczne użytkowanie termometru zarówno podczas pieczenia, jak i gotowania! Urządzenie charakteryzuje się szeroką skalą temperatury - od 0° do 100°C. Dla dokładniejszego pomiaru termometr ma umieszczony w szpikulcu czujnik temperatury – sondę, która precyzyjnie mierzy temperaturę przyrządzanego dania. Urządzenie posiada duży, czytelny zegar z białą tarczą, na której umieszczony został także specjalny czerwony wskaźnik. Przy jego pomocy można ręcznie oznaczyć pożądaną przez nas wartość temperatury, a następnie łatwiej odczytywać osiągany wynik pomiaru w trakcie przygotowywania dania. Dodatkową zaletą urządzenia jest osłona na sondę, zapewniająca bezpieczeństwo przechowywania termometru. Termometr wyposażony jest także w specjalny klips, dzięki któremu z łatwością przymocujesz go np. do rantu garnka. Kontrolowanie temperatury może stać się dziecinnie proste? Oczywiście! Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury, wystarczy, że wbijesz sondę termometru w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Wystarczy chwila, aby odczytać uzyskany wynik.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Browin
Rodzaj
  • Termometry
Model
  • 100450