Zdjęcie Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Sędziszów

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne Sędziszów

4,81
13 opinii

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP WSiP ✅ ✔️ Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb …

Ostatnia znana cena: 59,90 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Opis

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP WSiP ✅ ✔️ Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. ➡️ Autorzy: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna,Beata Przygoda, Beata Sińska,Halina Turlejska Wydanie: 7 Rok wydania: 2013 Oprawa: broszurowa ISBN: 9788302134814 Wysokość: 242 EAN: 9788302134814 Szerokość: 170 Głębokość: 18.000000 Rodzaj: Książki Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI Liczba stron: 336 Informacja o gwarancji 1: Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Wydawnictwo/Producent: WSiP Strony: 304 Format: 17x24 cm Dodatkowe informacje. Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP ✅ WSiP ✅ Numer: 9788302134814, ATE-106511-KS. ✅ Ilośc dzni do wysyłki:3. ✅ Waga: W opisie kg. ul> ➡️ Do nauki zawodu / Branża gastronomiczna / Technik żywienia i usług gastronomicznych ➡️ Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP to gwarancja doskonałej jakości i niezawodności, zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach. ➡️ Innowacyjne technologie i perfekcyjne wykonanie sprawiają, że produkt wyznacza nowe standardy na rynku. ➡️ Każdy element został starannie dopracowany, aby zapewnić maksymalną wygodę, trwałość i satysfakcję z użytkowania. ➡️ Wybierając Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP, inwestujesz w produkt, który spełni najwyższe oczekiwania i sprawdzi się w każdej sytuacji.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Halina Turlejska, Beata Sińska, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Hanna Kunachowicz
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Miękka
Format
  • 176x250 mm
Rok wydania
  • 2010
Ilość stron
  • 304
Szkoła
  • Szkoła podstawowa
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302134814

Opinie Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,81 na podstawie 13 opinii
  • Emilia
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo przydatny podręcznik do nauki zawodu.
  • Anna
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    podręcznik spełnia moje oczekiwania
  • wioleta
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Książki przydatne do nauki zawodu
  • w...2
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    ciekawie opracowana
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • j...k
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.