Food in Central Europe: Past – Present – Memory Rzgów

Food in Central Europe: Past Present Memory Tytuł oryginału: Food in Central Europe: Past Present Memory Autorzy: Aleksandra Drzał-Sierocka, Magdalena Tomaszewska-Bolałek Wydawca: Katedra Rok wydania: 2021 ISBN: 9788365155924 Stron: 160 Cena okładkowa ebooka: 50.00 zł > cenę promocyjną …

od 38 Najbliżej: 12 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Food in Central Europe: Past Present Memory Tytuł oryginału: Food in Central Europe: Past Present Memory Autorzy: Aleksandra Drzał-Sierocka, Magdalena Tomaszewska-Bolałek Wydawca: Katedra Rok wydania: 2021 ISBN: 9788365155924 Stron: 160 Cena okładkowa ebooka: 50.00 zł > cenę promocyjną znajdziesz na naszej aukcji! WERSJA CYFROWA: EBOOK Formaty: PDF The growth of food studies in the recent years is a fact that is hard to denied. The quantity and quality of publications is increasing year by year. It is not possible to bring the exact figures but among most frequently researched cuisines are French, Italian, Scandinavian, Asian (especially Japanese and Thai). However, there is one field that seams to be left out and that is food of Central Europe, understood as Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech, Estonia, Germany, Hungary, Latvia, Lithuania, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia and Ukraine. Looking at the list one could argue its' geographical and political coherence. But those are merely boundaries that include countries normally left off when it comes to food studies. The order of Food in Central Europe: Past-Present-Memory is not only present Central European cuisines outside but also to rise awareness of counties own culinary cultures. It is an opportunity to bring the scholars together as they in many cases food studies in their homelands are still under development. By publishing their research they will become a part of the community that we hope that will develop upon it. That it will help establish long term cooperation between researchers, specialists and institutions. We hope that this we will put the foundation for creating interdisciplinary discourse on the food studies in this region. And it will increase level of food culture awareness inside presented countries. If even small portion of those goals would be accomplished with this publication in the future Central Europe would become a spot on food studies map. ------- UWAGA :: EBOOK DOSTARCZANY JEST W POSTACI CYFROWEJ. PLIKI POBIERZESZ TYLKO I WYŁĄCZNIE Z BIBLIOTEKI NA KONCIE ALLEGRO (WYMAGANA PRZEGLĄDARKA INTERNETOWA). EBOOKA NIE DOSTARCZAMY MAILEM. Kupując ebooka na tej aukcji musisz posiadać konto w Allegro. Pamiętaj również, ze aplikacja Allegro nie zawiera czytnika ebooków i nie daje możliwości pobierania ebookóww. Pobrane pliki w zależności od formatów przeczytasz na: czytniku (Kindle, PocketBook, Onyx, Kobo i inne), smartfonie, tablecie lub komputerze. Dostępne formaty ebooka są podane w opisie tytułu. Aby pobrać ebooka zaloguj się do serwisu Allegro, przejdź do zakładki "moje konto", następnie "moje zakupy", tam znajdziesz zakładkę "Ebooki" i "Moja półka". Ebook będzie dostępny w momencie zatwierdzenia płatności przez nasz system. Twój ebook zostanie zabezpieczony za pomocą znaku wodnego i nie posiada DRM. Znak wodny zawiera dane kupującego podane w Allegro. ------- Data wydania ebooka często jest dniem wprowadzenia tytułu do sprzedaży i może nie być równoznaczna z datą wydania książki papierowej.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Rok wydania
  • 2017
Kategorie
  • Kulinaria
Format
  • PDF
Ilość stron
  • 160
Wybrane wydawnictwa
  • Katedra Wydawnictwo Naukowe
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa