Piekarnia Bio-Eko Piekarnia Bio Eko Chleb Żytni Razowy Na Zakwasie 500g Rzeszów

CHLEB ŻYTNI RAZOWY EKO NA ZAKWASIE 500 G Chleb Żytni Razowy EKO na zakwasie pieczony jest w piecu opalanym drewnem. Zboże pochodzi z gospodarstw ekologicznych. Chleb zapakowany jest w folię spożywczą, do której przyczepiona jest etykieta. Data minimalnej trwałości jest numerem partii produkcyjnej. …

od 9,45 Najbliżej: 0 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

CHLEB ŻYTNI RAZOWY EKO NA ZAKWASIE 500 G Chleb Żytni Razowy EKO na zakwasie pieczony jest w piecu opalanym drewnem. Zboże pochodzi z gospodarstw ekologicznych. Chleb zapakowany jest w folię spożywczą, do której przyczepiona jest etykieta. Data minimalnej trwałości jest numerem partii produkcyjnej. Zastosowanie Do bezpośredniego spożycia, według indywidualnych upodobań. Skład Mąka żytnia typ 1850 EKO 66%, woda, sól. Wartość odżywcza w 100g produktu Wartość energetyczna 1177 kJ/277 kcal Tłuszcz w tym kw. tłuszczowe nasycone 1,74 g/1,25 g Węglowodany w tym cukry 60,92 g/0 g Białko 6,25 g Sól 1,67 g Zawartość netto 500 g Przechowywanie Przechowywać w temperaturze 18-20ºC i wilgotności względnej powietrza do 75%. Kraj pochodzenia Polska Producent Ekologiczne P.P.H.U. "BIO-EKO" Marian Wójtowicz Tułkowice 57 38-124 Wiśniowa Realizacja zamówień i termin wysyłkiProdukcja pieczywa odbywa się w każdy poniedziałek. Następnego dnia we wtorek, świeże i pachnące pieczywo pakujemy do paczek i wysyłamy.Zamówienia złożone do poniedziałku do godziny 12:00 będą realizowane w najbliższy wtorek.Zamówienia złożone w poniedziałek po godzinie 12:00 oraz we wtorek będą wysyłane w kolejny wtorek. Przydatne wskazówki1. Pieczywo BIO-EKO schowane do zamrażarki, po rozmrożeniu zachowuje swoją świeżość, dzięki temu polecamy zamawiać zapas chlebków na cały tydzień.2. W każdy wtorek mamy dostawę świeżych, ekologicznych warzyw z podkarpackiego gospodarstwa rolnego. Polecamy Państwu zamawianie również BIO warzyw, towar wysyłamy w tym samym dniu.InformacjaZe względu, że pieczywo nie zawiera konserwantów polecamy wybierać sposób dostawy Kuriera InPost - doręczenie do 24 godzin.W przypadku wyboru innego rodzaju przesyłki odpowiedzialność za przydatność pieczywa do spożycia ponosi odbiorca.Termin przydatności do spożycia chleba wynosi 6 dni od daty produkcji - produkcja następuje w każdy poniedziałek za wyjątkiem świąt.