Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom Rzeszów
Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy… Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające …
Liczba ofert: 8
Oferta sklepu
Specyfikacja
Podstawowe informacje
Autor |
|
Wybrane wydawnictwa |
|
Okładka |
|
Format |
|
Rok wydania |
|
Ilość stron |
|
Tematyka |
|
ISBN |
|
Opinie Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom Rzeszów
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
Zobacz także
- Milion w rozumie. 100% faktów, które trzeba znać Jedność Rzeszów
- Samoloty bombowe, rozpoznawcze, szturmowe i wodnosamoloty III Rzeszy Rzeszów
- Być tak naprawdę. Od grzecznej dziewczynki do wolnej kobiety, która idzie, gdzie chce Rzeszów
- Parapsychologia i ezoteryka Rzeszów
- Clematis i inne pnacza ogrodowe Rzeszów