Riess Kubek Z Dzióbkiem Gmundner Streublumen (1) Radoszyce

Charakterystyka: - Do podgrzewania płynów. - Wysokość 9,5 cm. - Średnica 10 cm. - Pojemność 0,75 litra - Z praktyczną wylewką („dziobem”) i rączką. - Nadaje się do wszystkich typów kuchenek (gazowych, elektrycznych, szklano-ceramicznych, indukcyjnych(w zależności od minimalnej średnicy wykrywanej …

od 148,50 Najbliżej: 37 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Charakterystyka: - Do podgrzewania płynów. - Wysokość 9,5 cm. - Średnica 10 cm. - Pojemność 0,75 litra - Z praktyczną wylewką („dziobem”) i rączką. - Nadaje się do wszystkich typów kuchenek (gazowych, elektrycznych, szklano-ceramicznych, indukcyjnych(w zależności od minimalnej średnicy wykrywanej przez kuchenkę), otwartego ognia. - Energooszczędne gotowanie. - Łatwe do czyszczenia. Nasz popularny garnek z dzióbkiem tym razem w beczułkowatym kształcie: Dzięki okrągłemu uchwytowi garnek z dziobem nadaje się również do serwowania płynów bezpośrednio na stole. Obręcz jest zaokrąglona - zroszony brzeg w języku emalii - metal jest wygięty, aby stworzyć okrągłą i stabilną obręcz. Ten dzbanek na mleko jest popularnym pomocnikiem w kuchni i jest dostępny we wszystkich naszych seriach Emalia to materiał wykonany z żelaza, które zostało stopione ze szkłem w wysokich temperaturach. Nasze wyroby emaliowane można stosować na wszystkich rodzajach kuchenek (gazowych, elektrycznych, szklano-ceramicznych, indukcyjnych, a nawet nad otwartym ogniem). Dzięki żelaznemu rdzeniu emalia błyskawicznie przewodzi ciepło i magazynuje je w sposób zrównoważony, co pozwala na energooszczędne gotowanie. Doskonała higiena dzięki nieporowatej, gładkiej szklanej powierzchni. Naczynia emaliowane polecane są również osobom uczulonym na nikiel. Wskazówka: Podczas podgrzewania mleka wlej kilka kropel wody do dzbanka i podgrzej tylko na średnim poziomie, wtedy mleko nie będzie się tak łatwo przypalać.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Riess
Pojemność
  • 750ml
Materiał
  • Ceramiczne
Kolor
  • Białe
Liczba sztuk w zestawie
  • 1