Edred Maczanka Krakowska 300g Pułtusk

EdRED - Maczanka po krakowsku GOTOWE DANIE - 300 g KONSERWA Maczanka Krakowska - danie mięsne w puszce inspirowane tradycyjną kuchnią małopolską, w restauracyjnej jakości. Soczyste plastry wieprzowiny duszone w aromatycznym sosie z cebulą, majerankiem i pieprzem. Idealne do podania w bułce lub z …

od 34,99 Najbliżej: 47 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

EdRED - Maczanka po krakowsku GOTOWE DANIE - 300 g KONSERWA Maczanka Krakowska - danie mięsne w puszce inspirowane tradycyjną kuchnią małopolską, w restauracyjnej jakości. Soczyste plastry wieprzowiny duszone w aromatycznym sosie z cebulą, majerankiem i pieprzem. Idealne do podania w bułce lub z ziemniakami. Gotowe danie premium, bez konserwantów i sztucznych dodatków. Danie gotowe do podgrzania - lasyka smaku w nowoczesnej odsłonie! 100% naturalnych składników. Puszka z wygodnym wieczkiem typu easy open. Nie wymaga otwieracza! Bez konserwantów i oleju palmowego. Ekologiczne opakowanie. Konserwę możesz wrzucić do plecaka lub torebki i zjeść, gdzie tylko zechcesz! Kolorowe wzornictwo i wyborna jakość sprawiają, że Mielonka Najdroższa to doskonały pomysł na niebanalny prezent. Rzemieślnicza konserwa od najlepszych szefów kuchni. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii mielonka zachowuje pełnię smaku i odpowiednią strukturę. Konserwa zamknięta w puszce wytrzyma nawet 2 lata w temperaturze pokojowej. Szczegółowe informacje Konserwa: Maczanka po krakowsku 100% naturalnych składników. Bez konserwantów i oleju palmowego. Rzemieślnicza puszka w papierowym opakowaniu z informacjami. Przechowywanie: w temperaturze pokojowej. Składniki: mięso wieprzowe 50%, cebula 16,7%, czosnek świeży, kminek ziarno, pieprz czarny, olej, sól Masa netto: 300 g Wartość odżywcza w 100 g produktu: tłuszcz - 9,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,4 g; węglowodany - 9,5 g, w tym cukry- 3,5 g; białko - 15,1 g; sól - 0,7 g Wartość energetyczna kJ - 778 kcal - 186 EAN13: 5904083584288 Restauracja produkująca pierwsze w Polsce konserwy rzemieślnicze Ed Red to nie gigantyczny producent, a wysokiej klasy restauracja, która zaczynała w 2014 roku w Krakowie. To tam goście mogli poznać smak nowoczesnej polskiej kuchni i najlepszych steków. Specjaliści Ed Red, jako mistrzowie w swoim fachu, zaskoczyli innowacyjnym podejściem do sztuki kulinarnej. Również jako pierwsi sezonowali steki na sucho! Ed Red może poszczycić się wyróżnieniami od najważniejszych organizacji w świecie gastronomii: Michelin Gault & Millau Slow Food

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Ed Red