Rafex Sos pieczarkowo-borowikowy 100g Puławy

Skład:sól, cukier, olej palmowy, skrobia pszenna, mąka pszenna, barwnik - karmel E150c, pieprz czarny, cebula, regulator kwasowości – kwasek cytrynowy, wzmacniacze smaku i zapachu: glutamin sodu, inozynian disodowy, guanylan disodowy, laktoza, pietruszka nać, borowik suszony 7 %, pieczarka suszona …

od 5 Najbliżej: 44 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Skład:sól, cukier, olej palmowy, skrobia pszenna, mąka pszenna, barwnik - karmel E150c, pieprz czarny, cebula, regulator kwasowości – kwasek cytrynowy, wzmacniacze smaku i zapachu: glutamin sodu, inozynian disodowy, guanylan disodowy, laktoza, pietruszka nać, borowik suszony 7 %, pieczarka suszona 5 %, zasmażka (mąka pszenna, olej palmowy), maltodekstryna, laktoza, zabielacz, odtłuszczone mleko w proszku, aromat. Alergeny: może zawierać śladowe ilości selera, gorczycy, mleka, glutenu, laktozy. Charakterystyka:Wyjątkowy sos borowikowo-pieczarkowy z dodatkiem prawdziwych grzybów suszonych metodą tradycyjną to niezwykły smak i charakter polskiej kuchni. Niezwykła mieszanka, w skład której wchodzą składniki starannie wyselekcjonowane, każdy idealnie dostosowany do siebie w imię zasady prostoty i smaku. Doskonałe produkty, skomponowane z myślą o smaku, które składają się na mieszankę sosu, zachwycą podniebienia, podkreślą smak sosu w równym stopniu co smak całej potrawy. Mieszanka do sosu pieczarkowo-borowikowego suszona tradycyjnie zachowuje świeżość na długi czas. Dostępna w paczce o masie 100 g. Zastosowanie:Do dań mięsnych, kasz, ryżu i warzyw. Sos pieczarkowo-borowikowy. Ciekawostki:Choć borowiki uchodzą za najszlachetniejsze grzyby, to nie wszystkie ich odmiany są smaczne i jadalne. Mimo, że borowik szatański nie zrobi nam większej krzywdy i nie zagrozi naszemu życiu, może nie tylko zepsuć nam całą potrawę, ale i zniechęcić do grzybów na długi czas. Zbierajmy więc je mądrze!

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Rafex