Osłonka Białkowa Karmelowa Do Krakowskiej Kiełbasy 1 M Puławy

ma zastosowanie przy produkcji kiełbasy krakowskiej wędzonej, krakowska pieczona, kiełbasa krakowska parzona.Osłonkę należy namoczyć w leciutko słonej wodzie przez okres ok 10-20 minut w temperaturze 20-25°C.Maksymalne temperatury:parzenia 75 °C, wędzenia 90 °Celsjusza.

od 2,50 Najbliżej: 44 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

ma zastosowanie przy produkcji kiełbasy krakowskiej wędzonej, krakowska pieczona, kiełbasa krakowska parzona.Osłonkę należy namoczyć w leciutko słonej wodzie przez okres ok 10-20 minut w temperaturze 20-25°C.Maksymalne temperatury:parzenia 75 °C, wędzenia 90 °Celsjusza.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Kolor
  • Brązowe
Producent
  • Rafex