Bartolini Makaron durum z algami morskimi gniazda 250 g Bio Puławy

Bartolini Makaron Semolinowy Z Algami Morskimi Tagliatelle BIO 250 g Bartolini Makaron Semolinowy Z Algami Morskimi Tagliatelle BIO 250 g najważniejsze właściwości produkt ekologiczny idealny do dań na bazie ryb i owoców morza prosty skład bez sztucznych aromatów, barwników i konserwantów szybki w …

od 5,80 Najbliżej: 42 km

Liczba ofert: 5

Oferta sklepu

Opis

Bartolini Makaron Semolinowy Z Algami Morskimi Tagliatelle BIO 250 g Bartolini Makaron Semolinowy Z Algami Morskimi Tagliatelle BIO 250 g najważniejsze właściwości produkt ekologiczny idealny do dań na bazie ryb i owoców morza prosty skład bez sztucznych aromatów, barwników i konserwantów szybki w przygotowaniu zawiera dodatek w postaci alg morskich Bartolini Makaron Semolinowy z Algami Morskimi Tagliatelle BIO 250 g to wyjątkowy produkt dla osób poszukujących nietuzinkowych smaków w swojej kuchni. Został on wzbogacony o dodatek w postaci alg morskich, które nadaje makaronowi subtelnego morskiego posmaku i charakterystycznej zielonej barwy. Forma tagliatelle idealnie łączy się z różnorodnymi sosami, począwszy od tych delikatnych po bogate i kremowe. Tekstura makaronu jest lekko chropowata, co sprawia, że doskonale utrzymuje dodatki. Produkt ten stanowi idealny wybór dla osób, które chcą wzbogacić swoje dania o nowe aromaty i nuty smakowe. Makaron Bartolini z algami morskimi to produkt ekologiczny, bez sztucznych aromatów i konserwantów. Składniki pochodzą z certyfikowanych upraw, co świadczy o jego wysokiej jakości. Obecność alg morskich nie tylko nadaje makaronowi wyjątkowego smaku, ale również wpisuje się w nowoczesne trendy kulinarne, łącząc tradycję z kreatywnym podejściem do gotowania. Podsumowując, Bartolini Makaron Semolinowy Z Algami Morskimi Tagliatelle BIO 250 g to produkt, który doda charakteru każdemu posiłkowi. Wyróżnia się on nie tylko wyjątkowym smakiem, ale również doskonałą jakością i prostym składem bez zbędnych dodatków. Składniki Składnik - 100 g (%RWS) Wartość energetyczna - 740 kJ/175 kcal (9%) Tłuszcz - 0,8 g (1%) - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g (2%) Węglowodany - 34 g (13%) - w tym cukry - 0,6 g (1%) Błonnik - 2,0 g (-) Białko - 7,2 g (14%) Sól - 0,02 g (0%) semolina (mąka z PSZENICY durum*), algi morskie* (spirulina) 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny). Produkt może zawierać JAJA. Sposób przygotowania Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Przechowywanie Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Podmiot odpowiedzialny: P.P.H. Tabit Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock NIP: 5320001268 SKU: 5901902002435

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Bartolini
Typ
  • Durum
Rodzaj
  • Wstążka
Waga (g)
  • 250
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 10
Cechy
  • Produkt ekologiczny
  • Produkt wegański
  • Produkt wegetariański
Typ produktu
  • Makaron
Certyfikat
  • Ekologiczny
  • Bio
  • Rolnictwo Ekologiczne

Opinie Bartolini Makaron durum z algami morskimi gniazda 250 g Bio Puławy

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 2 opinie
  • g...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Jakość makaronu Bartolini jest bardzo dobra, przepysznie smakuje
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • dodoszcz
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Nie mam zastrzeżeń. Wszystkim dmakował, nawet cieciom niejadkom