Kai Seki Magoroku Aofuji Nóż Szefa Kuchni 210Mm (Ae5154) Pruszków

Nasz nóż Kai Serii Aofuji to prawdziwe dzieło sztuki w świecie kulinarnej precyzji. Stworzony, aby dostarczyć niezrównanej jakości i doskonałej precyzji, ten nóż to marzenie każdego kucharza, który dąży do mistrzostwa. Zbudowany z dwóch rodzajów stali - wysokowęglowej i niskowęglowej w technologii …

od 360 Najbliżej: 7,9 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Nasz nóż Kai Serii Aofuji to prawdziwe dzieło sztuki w świecie kulinarnej precyzji. Stworzony, aby dostarczyć niezrównanej jakości i doskonałej precyzji, ten nóż to marzenie każdego kucharza, który dąży do mistrzostwa. Zbudowany z dwóch rodzajów stali - wysokowęglowej i niskowęglowej w technologii San Mai - gwarantuje wyjątkową trwałość i wytrzymałość. Osiągnięta twardość na poziomie 59-60HRC potwierdza jego niezwykłą jakość. Długość ostrza wynosząca 210 mm sprawia, że jest to narzędzie gotowe do wyzwania każdej kulinarnego zadania. Rękojeść z Pakka Wood nie tylko wygląda elegancko, ale także zapewnia komfortowy chwyt podczas przygotowywania potraw. Nożem Kai Serii Aofuji gotowanie staje się wyjątkową sztuką, a Twoje potrawy nabierają niepowtarzalnego smaku. To narzędzie łączące mistrzostwo i elegancję, które doda wyjątkowej wartości Twojej kuchni.p> Dane techniczne Stal: San Mai - rdzeń ze stali wysokowęglowej Twardość: 58HRC Długość ostrza: 210 mm Długość rękojeści 120mm Rękojeść: pakka wood Waga: 163g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Kai
Rodzaj
  • Noże szefa kuchni
Długość ostrza
  • 21 cm
Materiał ostrza
  • Ze stali

Opinie Kai Seki Magoroku Aofuji Nóż Szefa Kuchni 210Mm (Ae5154) Pruszków

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • l...1
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo dobry noz już testowany w kuchni wielokrotnie ;) tylko pytanie jaki kamień do tego noża jakiej gradacji
    • funkcjonalność
    • jakość
    • wygląd