Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoł Poręba

4,75
6 opinii

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP WSiP ✅ ✔️ Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia …

od 62,77 Najbliżej: 33 km

Liczba ofert: 4

Oferta sklepu

Opis

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP WSiP ✅ ✔️ Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładamii ćwiczeniami. ➡️ ISBN: 9788302147234 Autor: Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik Wydawnictwo/Producent: WSiP Strony: 344 Format: 17,6x25 cm Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2014 Dodatkowe informacje. Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP ✅ WSiP ✅ Numer: 9788302147234, ATE-137945-KS. ✅ Ilośc dzni do wysyłki:3. ✅ Waga: W opisie kg. ul> ➡️ Do nauki zawodu / Branża gastronomiczna / Technik żywienia i usług gastronomicznych ➡️ Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP to gwarancja doskonałej jakości i niezawodności, zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach. ➡️ Innowacyjne technologie i perfekcyjne wykonanie sprawiają, że produkt wyznacza nowe standardy na rynku. ➡️ Każdy element został starannie dopracowany, aby zapewnić maksymalną wygodę, trwałość i satysfakcję z użytkowania. ➡️ Wybierając Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP, inwestujesz w produkt, który spełni najwyższe oczekiwania i sprawdzi się w każdej sytuacji.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mik
Wybrane wydawnictwa
  • REA
Okładka
  • Miękka
Format
  • 17,6x25 cm
Rok wydania
  • 2014
Ilość stron
  • 344
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 3
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302147234

Opinie Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoł Poręba

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,75 na podstawie 6 opinii
  • Elżbieta
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    podręcznik nowiutki, niezniszczony, cena w porównaniu z innymi księgarniami bardzo przystępna.
  • Użytkownik Ceneo
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    książka zgodna z opisem i zdjęciem
    • akcja
    • jakość wydania
    • fabuła
  • Monika
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Książka dotarła w bardzo dobrym stanie. Szybka i miła obsługa
  • w...2
    4
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    jest przydatna
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • Magda
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.