Do ślimaków / Patelenka naczynie ceramiczne do zapiekania 14 cm

Ogłoszenie użytkownika
Poraj, śląskie
Dodane o 09:35, 11 lutego 2019 19,00 zł Jestem zainteresowany
avatar
sprzedaje
Katarzyna

Poraj

Opis

PATELENKA NA ŚLIMAKI, 6 miejsc, średnica 14 cm ceramiczne naczynie do zapiekania TRWAŁA - MASYWNA DŁUGO UTRZYMUJE CIEPŁO ŁATWA W MYCIU Opis produktu: Tworzywo ceramiczne: Kamionka żaroodporna Średnica z uchwytami: 17,3 (cm) Średnica bez uchwytów z rantem: 14,8 (cm) Średnica otworka: 3,1 (cm) Głębokość otworka: 1,9 (cm) Wysokość całkowita naczynia z uchwytami: 3,4 (cm) Wysokość naczynia bez uchwytów: 3,1 (cm) Waga: ~ 0,50 (kg/szt) Produkt Polski, fabrycznie NOWY e-sklep: www.dladomu.net * Przy zakupie proszę o kontakt w celu ustalenia kosztu wysyłki, ponieważ jest on zależny od wagi paczki. Możliwy jest odbiór osobisty. Do przesyłki dołączam paragon fiskalny lub na życzenie klienta wystawiam fakturę. * Ceramiczne naczynie ma zastosowanie do przygotowywania i serwowania w nim upieczonych 6 ślimaków na stół / jaj przepiórczych Ceramiczne naczynie zapewniające równe wypieczenie bez przypaleń, długo utrzymujące temperaturę i podczas pieczenia ma równomiernym rozkład temperatury. Doskonale na długi czas utrzymuje wysoką, jak i niską temperaturę potrawy, czego nie jest w stanie spełnić tradycyjna porcelana. Wielbiciele specjałów kuchni francuskiej, włoskiej i hiszpańskiej doskonale wiedzą jak bardzo jest to istotny element w przygotowaniu potrawy. * Naczynie ceramiczne zapewnia równomierny rozkład temperatury podczas pieczenia, oraz po wyjęciu z piekarnika najdłużej utrzymuje temperaturę z pośród wszystkich obecnie dostępnych na rynku tworzyw ceramicznych * Zakres dopuszczalnych temperatur stosowania: od -30 (oC) do +300 (oC) * Naczynie można stosować w piekarnikach, kuchenkach mikrofalowych, można je myć w zmywarkach. !!! UWAGA !!! * Naczyń ceramicznych nie można poddawać gwałtownym zmianom temperatury. * Naczynia ceramiczne należy stopniowo ogrzewać od temperatury pokojowej. * Potrawy zamrożone w naczyniu, przed wstawieniem do piekarnika należy wcześniej ogrzać do temperatury pokojowej. * Po wyjęciu gorącego naczynia należy je odstawić na drewnianą podkładkę lub inną izolującą powierzchnię ponieważ naczynie bardzo długo utrzymuje ciepło, a metalowe lub kamienne podłoża mogą wywołać szok termiczny i pęknięcie naczynia.
  • Doślimaków
  • Zapiekania
  • Pieczenia
  • Kamionka
  • Horeca
  • Gastronomia
  • ślimaki
  • Jaja
  • Przepiórcze
  • Dladomu
  • Poraj
  • Koplan
  • Ceramikakoplan
  • Patelenka
  • żaroodporne
  • Dom i wnętrze
  • Wyposażenie kuchni
  • Przybory do gotowania i pieczenia
avatar
sprzedaje
Katarzyna

Poraj

Kupuj lokalnie z płatnością przy odbiorze

Jeżeli masz jakiekolwiek zastrzeżenia, zgłoś uwagi do ogłoszenia