Podstawy gastronomii pdf Andrzej Stasiak (E-book) Piotrków Trybunalski

E-Book - Produkt w wersji cyfrowej Tytuł : Podstawy gastronomii Autor: Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak Format pliku: pdf Wydawnictwo: PWE Liczba stron: 268 Wyadnie: 1 Rok wydania: 2012 ISBN: 978-83-208-2573-2 język: polski Opis Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej …

od 50,94 Najbliżej: 44 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

E-Book - Produkt w wersji cyfrowej Tytuł : Podstawy gastronomii Autor: Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak Format pliku: pdf Wydawnictwo: PWE Liczba stron: 268 Wyadnie: 1 Rok wydania: 2012 ISBN: 978-83-208-2573-2 język: polski Opis Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi. ---- Ważne informacje o produkcie E-BOOK - PRODUKT W WERSJI CYFROWEJ Plik pobierzesz na swoim koncie Allegro w zakładce ‘’Moja półka’’. Musisz posiadać konto w Allegro, aby dokonać zakupu e-booka. E-booka przeczytasz na: czytniku (Kindle, PocketBook, Onyx, Kobo i inne), smartfonie, tablecie lub komputerze. Informacja o formacie e-book zamieszczona jest w opisie aukcji. E-book zostanie zabezpieczony za pomocą znaku wodnego i nie posiada DRM

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Andrzej Stasiak
Wybrane wydawnictwa
  • PWE Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Rok wydania
  • 2012
Format
  • PDF
Ilość stron
  • 268