Liguori Caserecce N.27 Włoski Makaron 500g Piotrków Trybunalski

Składniki: Semolina z pszenicy durum, woda. 100 g produktu zawiera: wartości energetyczne - 1488 kJ / 351 kcal; Tłuszcze - 1,2 g, w tym kwasy nasycone - 0,3 g; Węglowodany - 69 g, w tym cukry - 3,1 g; Błonnik - 3,0 g; Białko - 14,5 g; Sól - 0,00 g. Masa netto: 500 g Właściwości i przeznaczenie: …

od 8,49 Najbliżej: 45 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Składniki: Semolina z pszenicy durum, woda. 100 g produktu zawiera: wartości energetyczne - 1488 kJ / 351 kcal; Tłuszcze - 1,2 g, w tym kwasy nasycone - 0,3 g; Węglowodany - 69 g, w tym cukry - 3,1 g; Błonnik - 3,0 g; Białko - 14,5 g; Sól - 0,00 g. Masa netto: 500 g Właściwości i przeznaczenie: Pasta di Gragnano Casarecce marki Liguori to produkt wysokiej jakości, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest pszenica durum z południowych Włoch i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Makaron posiada Certyfikat I.G.P., który jest chronionym oznaczeniem geograficznym nadawanym przez Wspólnotę Europejską. Casarecce swoim kształtem przypomina zwinięty pergamin, a najlepiej sprawdza się z wszelkimi sosami. Stosowanie: Jako dodatek do potraw, świetnie smakuje podawany z sosami. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość lub alergia na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Producent: PASTIFICIO LIGUORI S.p.A. Via dei Pastai 50 80054 - Gragnano (NA)

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Liguori
Model
  • 147581
Typ
  • Durum
Waga (g)
  • 500