Brzytwa Boker Graf Engelbert Ii 7/8 Pieszyce

4,5
1 opinia

Popularna seria noży kuchennych MAC, w dobrej cenie, bez wzmocnień trzonka, dla szerokiego zakresu zastosowań. Stalowe, z bardzo ostrą krawędzią. Żadnego z noży nie można myć w zmywarce. BK-120, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 310 mmDobrze wyważony nóż francuski do wszechstronnego użytku. …

od 1 350 Najbliżej: 46 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Popularna seria noży kuchennych MAC, w dobrej cenie, bez wzmocnień trzonka, dla szerokiego zakresu zastosowań. Stalowe, z bardzo ostrą krawędzią. Żadnego z noży nie można myć w zmywarce. BK-120, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 310 mmDobrze wyważony nóż francuski do wszechstronnego użytku. BK-100, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 255 mmDobrze wyważony nóż francuski do wszechstronnego wykorzystania. BK-80, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 210 mmDobrze wyważony nóż francuski do wszechstronnego wykorzystania. HB-85, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 215 mmDobrze wyważony nóż francuski do wszechstronnego wykorzystania. HB-70, Chef Knife – nóż szefa kuchni. Ostrze 180 mmLekki i ostry nóż szefa kuchni do wszechstronnego wykorzystania. HB-55, Paring Knife – nóż do obierania. Ostrze 135 mmLekki i ostry nóż do obierania. TH-100, Cooks Knife – nóż kucharza. Ostrze 255 mmWszechstronny nóż kucharzy, z wydrążonymi zagłębieniami w ostrzu, do krojenia i siekania. TH-80, Cooks Knife – nóż kucharza. Ostrze 200 mmWszechstronny nóż kucharzy, z wydrążonymi zagłębieniami w ostrzu, do krojenia i siekania. BSC-85, Sushi Chef Knife – nóż do sushi szefa kuchni. Ostrze 215 mmOstry i lekki nóż, przeznaczony do cięcia ryb i sushi. Czarna nieprzywierająca powłoka sprawia, że nóż nie lepi się do żywności. Duży uchwyt oraz ostrze pozwalają na wygodne oczyszczanie kości. Łatwy do ostrzenia, pozostaje długo ostry. SSL-130, Salmon Slicer – nóż do krojenia. Ostrze 325 mmElastyczny nóż do krojenia ryb i wędlin z zagłębieniami. Kieszenie powietrzne zmniejszają tarcie podczas krojenia oraz redukują przyklejanie się cienkich plasterków do ostrza. BS-90, Bread Knife – nóż do chleba. Ostrze 220 mmNóż do pieczywa z ząbkowanymi ostrzami. Nie tylko do chleba i ciasta, można również kroić wędlinę i mięso. Doskonale nadaje się do cięcia owoców i warzyw. BNS-60, Fishing Fillet Knife – noż do filetowania. Ostrze 160 mmCienki i bardzo ostry nóż do ryb z laminowanym drewnianym uchwytem. Idealny do usuwania kości z kurczaka jak również wieprzowiny. Zawiera gumową pochwę dla bezpieczeństwa i ochrony noża. PK-25, Paring Knife – nóż do obierania. Ostrze 65 mmNóż z „ptasim dziobem” do czyszczenia i obierania owoców i warzyw. FC-90, Frozen Knife – nóż do mrożonek. Ostrze 230 mmMocno ząbkowany nóż zaprojektowany w celu przecinania bloków mrożonek bez uszkodzeń. Nie próbuj ciąć zamrożonej żywności innymi nożami MAC, gdyż może to spowodować uszkodzenie lub pęknięcie ostrza. Gwarancja:Noże kuchenne marki MAC są objętą 5 -letnią gwarancją producenta.Gwarancja obejmuje wady materiałowe i konstrukcyjne noża.Gwarancja nie obejmuje normalnego zużycia i używania niezgodnego z przeznaczeniem. UWAGA! Noże są bardzo ostre. Zaleca się szczególną ostrożność przy posługiwaniu się nimi. Noże ze względów bezpieczeństwa należy przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Reklamacje:Reklamacje uwzględniane będą wyłącznie za okazaniem dokumentu potwierdzającego zakup w sieci autoryzowanych punktów sprzedaży na podstawie karty gwarancyjnej z załączonym paragonem/ fakturą . Czas na uwzględnienie reklamacji 90 dni. W szczególnych przypadkach wadliwy nóż zostanie wysłany do producenta i poddany badaniom.Nóż uznany za wadliwy zostanie wymieniony na nowy. UWAGA! Gwarancja nie obejmuje odbarwień noży spowodowanych: Wys kim poziomem chloru w wodzie – zabrudzenia można zwykle usunąć podczas mycia, ale nie należy używać twardych ściereczek istnieje możliwość zarysowania ostrza, co powoduje szybsze tworzenie się przebarwień. Wybielaczami – nawet jeśli nie używano wybielaczy do mycia noży, to opary z wybielacza używanego w ich pobliżu mogą być przyczyną powstawania rdzy, należy o tym pamiętać przy czyszczeniu blatów i desek do krojenia. Detergentami do mycia naczyń – producent zaleca stosowanie wysoko rozcieńczonych, ekologicznych płynów przeznaczonych do stali. Niedokładnym wysuszeniem – jeśli ręcznik używany do osuszania nie jest całkowicie suchy może to zostawić niewielkie warstwy wody na ostrzu, powodując jego korozję. Niezastosowaniem się do zasad użytkowania lub użytkowaniem niezgodnym z przeznaczeniem.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Boker
Model
  • 140538
Materiał okładzin
  • Tworzywo naturalne
Materiał ostrza
  • Stal węglowa
Szerokość ostrza
  • 7/8

Opinie Brzytwa Boker Graf Engelbert Ii 7/8 Pieszyce

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,5 na podstawie 1 opinia
  • g...8
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo elegancko wykonana jedynie do czego mogę się przyczepić to kolor trzonka na zdjęciu był brązowy.