Incola Bezglutenowe Bułki Śniadaniowe 3X40G Piechowice

Incola Bułki śniadaniowe bezglutenowe to doskonały wybór dla osób, które z różnych powodów muszą unikać glutenu, ale nie chcą rezygnować z ulubionego pieczywa. W opakowaniu o wadze 120 g znajdują się miękkie i delikatne bułki, które zachwycają smakiem i teksturą. Idealne na każdą porę dnia, te …

od 12 Najbliżej: 45 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Incola Bułki śniadaniowe bezglutenowe to doskonały wybór dla osób, które z różnych powodów muszą unikać glutenu, ale nie chcą rezygnować z ulubionego pieczywa. W opakowaniu o wadze 120 g znajdują się miękkie i delikatne bułki, które zachwycają smakiem i teksturą. Idealne na każdą porę dnia, te bułki świetnie komponują się zarówno w wersji na słodko, jak i wytrawnie. Możliwości kulinarne są nieograniczone – podawaj je z ulubionymi dodatkami, takimi jak twaróg z dżemem, ale również z aromatycznymi wędlinami i świeżymi warzywami. Incola Bułki śniadaniowe to wyjątkowe pieczywo, które pozwoli Ci cieszyć się smakiem śniadania, niezależnie od diety. Te bezglutenowe bułki to nie tylko smak, ale również jakość. Możliwość zakupu w opakowaniu zbiorczym (12 sztuk) sprawia, że są idealnym rozwiązaniem dla większych rodzin lub osób, które cenią sobie wygodę. Dodatkowo, ich chrupiąca skórka uzyskana po podgrzaniu w piekarniku z pewnością zadowoli każdego smakosza. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1075 kJ/255 kcal, tłuszcz: 5,1 g, kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g, węglowodany: 46,8 g, w tym cukier: 2,3 g, błonnik: 4,2 g, białko 3,6 g, sól 1,25 g. Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier. Informacje dla alergików: na terenie zakładu używane jest mleko i orzechy pekan. Sposób użycia: produkt do bezpośredniego spożycia. Chrupiącą skórkę otrzymasz po odgrzaniu w piekarniku w 175 stopniach Celsjusza przez 2 minuty. Sposób przechowywania: przechowywać z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni. Kraj pochodzenia: Polska Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu: GFS Poland Sp z o.o., ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko-Biała

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Incola
Waga (g)
  • 120
Cechy
  • Nie zawiera glutenu
Certyfikat
  • Licencja na Znak Przekreślonego Kłosa