Suncraft Nóż Kuchenny Senzo Japanese Chef 200Mm Piastów

Nóż kuchenny Suncraft SENZO JAPANESE Chef 200 mm Nóż szefa wywodzący się kuchni francuskiej, to najczęściej wykorzystywane ostrze przez kucharzy. Zarówno tych profesjonalnych jak i amatorów. Stosunkowo długa, szeroka głownia jest charakterystycznie zaokrąglona. Pozwala to na wykorzystywanie tego …

od 318,99 Najbliżej: 5,7 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Nóż kuchenny Suncraft SENZO JAPANESE Chef 200 mm Nóż szefa wywodzący się kuchni francuskiej, to najczęściej wykorzystywane ostrze przez kucharzy. Zarówno tych profesjonalnych jak i amatorów. Stosunkowo długa, szeroka głownia jest charakterystycznie zaokrąglona. Pozwala to na wykorzystywanie tego ostrza do właściwie większości technik krojenia. Od siekania, szatkowania, poprzez krojenie i plastrowanie. Właśnie te cechy sprawiają, że jest to nóż, który powinien znaleźć się w każdej kuchni. Przeznaczenie: siekanie, szatkowanie krojenie krojenie w kostkę plastrowanie Kto szuka noży w typowo japońskim stylu, powinien zwrócić uwagę na linię narzędzi SENZO JAPANESE. Noże z tej serii wykonane są z wysokowęglowej stali wanadowo-molibdenowej, która nadaje się wręcz idealnie do produkcji noży. Jej zastosowanie gwarantuje, iż narzędzie przez długi czas pozostanie ostre i będzie nam z powodzeniem służyć przez wiele lat. W przeciwieństwie do wielu innych linii produktów SENZO, rękojeści noży JAPANESE nie wykonano z Pakkawood, ale – ciekawostka – z typowo japońskiego drewna magnoliowego, które zostało wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Dzięki temu noże z tej linii posiadają intrygujący, wschodni design. W skład serii wchodzą noże, które przydadzą się w każdym domu: do obierania, do pieczywa, szefa kuchni i jego mniejsza wersja w postacie noża uniwersalnego a także charakterystyczne dla kuchni japońskiej noże santoku, sashimi oraz deba. Dane techniczne: Ostrze - molibdenowo-wanadaowa stal Twardość - 58 HRC +/- 1 Długość całkowita - 300 mm Długość ostrza - 200 mm Rękojeść - drewno magnoliowe wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Waga - ok. 140 g #//# Nóż kuchenny Suncraft SENZO JAPANESE Chef 200 mm Nóż szefa wywodzący się kuchni francuskiej, to najczęściej wykorzystywane ostrze przez kucharzy. Zarówno tych profesjonalnych jak i amatorów. Stosunkowo długa, szeroka głownia jest charakterystycznie zaokrąglona. Pozwala to na wykorzystywanie tego ostrza do właściwie większości technik krojenia. Od siekania, szatkowania, poprzez krojenie i plastrowanie. Właśnie te cechy sprawiają, że jest to nóż, który powinien znaleźć się w każdej kuchni. Przeznaczenie: siekanie, szatkowanie krojenie krojenie w kostkę plastrowanie Kto szuka noży w typowo japońskim stylu, powinien zwrócić uwagę na linię narzędzi SENZO JAPANESE. Noże z tej serii wykonane są z wysokowęglowej stali wanadowo-molibdenowej, która nadaje się wręcz idealnie do produkcji noży. Jej zastosowanie gwarantuje, iż narzędzie przez długi czas pozostanie ostre i będzie nam z powodzeniem służyć przez wiele lat. W przeciwieństwie do wielu innych linii produktów SENZO, rękojeści noży JAPANESE nie wykonano z Pakkawood, ale – ciekawostka – z typowo japońskiego drewna magnoliowego, które zostało wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Dzięki temu noże z tej linii posiadają intrygujący, wschodni design. W skład serii wchodzą noże, które przydadzą się w każdym domu: do obierania, do pieczywa, szefa kuchni i jego mniejsza wersja w postacie noża uniwersalnego a także charakterystyczne dla kuchni japońskiej noże santoku, sashimi oraz deba. Dane techniczne: Ostrze - molibdenowo-wanadaowa stal Twardość - 58 HRC +/- 1 Długość całkowita - 300 mm Długość ostrza - 200 mm Rękojeść - drewno magnoliowe wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Waga - ok. 140 g #//# Nóż kuchenny Suncraft SENZO JAPANESE Chef 200 mm Nóż szefa wywodzący się kuchni francuskiej, to najczęściej wykorzystywane ostrze przez kucharzy. Zarówno tych profesjonalnych jak i amatorów. Stosunkowo długa, szeroka głownia jest charakterystycznie zaokrąglona. Pozwala to na wykorzystywanie tego ostrza do właściwie większości technik krojenia. Od siekania, szatkowania, poprzez krojenie i plastrowanie. Właśnie te cechy sprawiają, że jest to nóż, który powinien znaleźć się w każdej kuchni. Przeznaczenie: siekanie, szatkowanie krojenie krojenie w kostkę plastrowanie Kto szuka noży w typowo japońskim stylu, powinien zwrócić uwagę na linię narzędzi SENZO JAPANESE. Noże z tej serii wykonane są z wysokowęglowej stali wanadowo-molibdenowej, która nadaje się wręcz idealnie do produkcji noży. Jej zastosowanie gwarantuje, iż narzędzie przez długi czas pozostanie ostre i będzie nam z powodzeniem służyć przez wiele lat. W przeciwieństwie do wielu innych linii produktów SENZO, rękojeści noży JAPANESE nie wykonano z Pakkawood, ale – ciekawostka – z typowo japońskiego drewna magnoliowego, które zostało wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Dzięki temu noże z tej linii posiadają intrygujący, wschodni design. W skład serii wchodzą noże, które przydadzą się w każdym domu: do obierania, do pieczywa, szefa kuchni i jego mniejsza wersja w postacie noża uniwersalnego a także charakterystyczne dla kuchni japońskiej noże santoku, sashimi oraz deba. Dane techniczne: Ostrze - molibdenowo-wanadaowa stal Twardość - 58 HRC +/- 1 Długość całkowita - 300 mm Długość ostrza - 200 mm Rękojeść - drewno magnoliowe wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Waga - ok. 140 g #//# Nóż kuchenny Suncraft SENZO JAPANESE Chef 200 mm Nóż szefa wywodzący się kuchni francuskiej, to najczęściej wykorzystywane ostrze przez kucharzy. Zarówno tych profesjonalnych jak i amatorów. Stosunkowo długa, szeroka głownia jest charakterystycznie zaokrąglona. Pozwala to na wykorzystywanie tego ostrza do właściwie większości technik krojenia. Od siekania, szatkowania, poprzez krojenie i plastrowanie. Właśnie te cechy sprawiają, że jest to nóż, który powinien znaleźć się w każdej kuchni. Przeznaczenie: siekanie, szatkowanie krojenie krojenie w kostkę plastrowanie Kto szuka noży w typowo japońskim stylu, powinien zwrócić uwagę na linię narzędzi SENZO JAPANESE. Noże z tej serii wykonane są z wysokowęglowej stali wanadowo-molibdenowej, która nadaje się wręcz idealnie do produkcji noży. Jej zastosowanie gwarantuje, iż narzędzie przez długi czas pozostanie ostre i będzie nam z powodzeniem służyć przez wiele lat. W przeciwieństwie do wielu innych linii produktów SENZO, rękojeści noży JAPANESE nie wykonano z Pakkawood, ale – ciekawostka – z typowo japońskiego drewna magnoliowego, które zostało wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Dzięki temu noże z tej linii posiadają intrygujący, wschodni design. W skład serii wchodzą noże, które przydadzą się w każdym domu: do obierania, do pieczywa, szefa kuchni i jego mniejsza wersja w postacie noża uniwersalnego a także charakterystyczne dla kuchni japońskiej noże santoku, sashimi oraz deba. Dane techniczne: Ostrze - molibdenowo-wanadaowa stal Twardość - 58 HRC +/- 1 Długość całkowita - 300 mm Długość ostrza - 200 mm Rękojeść - drewno magnoliowe wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Waga - ok. 140 g #//# Nóż kuchenny Suncraft SENZO JAPANESE Chef 200 mm Nóż szefa wywodzący się kuchni francuskiej, to najczęściej wykorzystywane ostrze przez kucharzy. Zarówno tych profesjonalnych jak i amatorów. Stosunkowo długa, szeroka głownia jest charakterystycznie zaokrąglona. Pozwala to na wykorzystywanie tego ostrza do właściwie większości technik krojenia. Od siekania, szatkowania, poprzez krojenie i plastrowanie. Właśnie te cechy sprawiają, że jest to nóż, który powinien znaleźć się w każdej kuchni. Przeznaczenie: siekanie, szatkowanie krojenie krojenie w kostkę plastrowanie Kto szuka noży w typowo japońskim stylu, powinien zwrócić uwagę na linię narzędzi SENZO JAPANESE. Noże z tej serii wykonane są z wysokowęglowej stali wanadowo-molibdenowej, która nadaje się wręcz idealnie do produkcji noży. Jej zastosowanie gwarantuje, iż narzędzie przez długi czas pozostanie ostre i będzie nam z powodzeniem służyć przez wiele lat. W przeciwieństwie do wielu innych linii produktów SENZO, rękojeści noży JAPANESE nie wykonano z Pakkawood, ale – ciekawostka – z typowo japońskiego drewna magnoliowego, które zostało wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Dzięki temu noże z tej linii posiadają intrygujący, wschodni design. W skład serii wchodzą noże, które przydadzą się w każdym domu: do obierania, do pieczywa, szefa kuchni i jego mniejsza wersja w postacie noża uniwersalnego a także charakterystyczne dla kuchni japońskiej noże santoku, sashimi oraz deba. Dane techniczne: Ostrze - molibdenowo-wanadaowa stal Twardość - 58 HRC +/- 1 Długość całkowita - 300 mm Długość ostrza - 200 mm Rękojeść - drewno magnoliowe wzmocnione pierścieniem ze stali nierdzewnej. Waga - ok. 140 g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Suncraft
Rodzaj
  • Noże szefa kuchni
Długość ostrza
  • 20 cm
Materiał uchwytu
  • Drewniane
Materiał ostrza
  • Ze stali