Hendi Piec Konwekcyjno Parowy Nano Scroll 5 X Gn 2/3 Sterowany Manualnie Ozorków

PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE NANO SCROLL, STEROWANIE ELEKTROMECHANICZNE, ELEKTRYCZNE – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach - Prosty i intuicyjny panel sterujący …

od 9 448,16 Najbliżej: 35 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE NANO SCROLL, STEROWANIE ELEKTROMECHANICZNE, ELEKTRYCZNE – Piece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu, supermarketach, szpitalach, kuchniach przemysłowych, szkołach czy przedszkolach - Prosty i intuicyjny panel sterujący PODSTAWOWE METODY PIECZENIA W PIECACH NANO SCROLL: Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°C Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°C Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs, ale także do wypieku chleba, gdzie podanie na początku wilgotnego powietrza zagwarantuje chrupiącą skórkę Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°C Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO SCROLL: Ustawienie czasu Umożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub pracę trybie NON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznej Bezpośrednie wytwarzanie pary Para wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki. Proces ten sterowany jest elektronicznie i posiada 10-cio stopniową regulację zaparowania Wentylatory z auto-rewersem Auto-rewers, czyli automatyczna zmiana kierunku obrotu wentylatora, gwarantuje jednorodną temperaturę w całej komorze pieca NANO Technology: Pokrętła, panel sterowania oraz klamka pokryte są farbą zawierającą nanocząsteczki srebra, które niszczą drobnoustroje, bakterie, wirusy i grzyby POZOSTAŁE CECHY PIECÓW NANO SCROLL: Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikonu. Łatwa do samodzielnej wymiany Izolowana obudowa pieca wpływa na oszczędność energii elektrycznej Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie LED ułatwiające obserwację procesów zachodzących w piecu Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie pieca Komora wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 Drzwi z zawiasem po lewej Podłączenie do sieci wodnej: ¾” gwint zewnętrzny, maksymalna temp.: +30˚C, 150-200 kPa (2 bary), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona maksymalnie do 5˚f

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Hendi
Materiał obudowy
  • Stal