Analiza techniczna w przemyśle spożywczym Otwock

W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano …

od 55,03 Najbliżej: 33 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Drzazga Bohdan145
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Rok wydania
  • 1999
Ilość stron
  • 417
Okładka
  • Miękka
ISBN
  • 9788302066658