Oddziaływanie jonów Cr (III) na dynamikę i efekt fermentacji zacierów kukurydzianych Orzesze

Autorka za cel pracy obrała ocenę oddziaływania suplementacji Cr (III) zacierów kukurydzianych o wysokiej zawartości surowca (VHG) na intensywność i efektywność produkcji etanolu oraz zmiany cech morfologicznych oraz fizjologicznych badanych drożdży gorzelniczych. Książka zawiera charakterystykę …

od 36 Najbliżej: 15 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Autorka za cel pracy obrała ocenę oddziaływania suplementacji Cr (III) zacierów kukurydzianych o wysokiej zawartości surowca (VHG) na intensywność i efektywność produkcji etanolu oraz zmiany cech morfologicznych oraz fizjologicznych badanych drożdży gorzelniczych. Książka zawiera charakterystykę cech biotechnologicznych drożdży gorzelniczych podczas wzrostu na podłożu syntetycznym YPG wzbogaconym jonami Cr(III). Omówiono w niej dynamikę i efekty fermentacji etanolowej w zacierach kukurydzianych o różnej zawartości surowca.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Joanna Kawa-Rygielska
Okładka
  • Miękka
Ilość stron
  • 110
ISBN
  • 9788377170946